nasıl ilerlemeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar çncelikle gemim
    LF3:31
    B02:18
    Arge:19
    Uçus düzenleri:Kalp-Yengec-Elmas
    Gemiler:Aegis-Goliath-Spearhead-Leonov
    İris:8
    Pet:8 seviye-Kombo tamir+Kamikaze+hammadde toplayıcı (3 seviye hepsi)
    Havoc:1
    bayramda uridium çekip argeyi 24 e tamamlıcam sizce uridium çekeyimmi yoksa çekmiyimmi ? bilemedim yada uri çekip başka ne yapmalıyım yada dediğim gibi çekmemelimiyim ? cevap verenlere teşekkürler (destan gibi oldu mübarek inşallah okursunuz :D )

2. ONURM€RT

ONURM€RT User

Bence uri çekip zeus gününde bolbol kutu açmalısın

3. Okudum sonuna kadar merak etme :D uri çekersen ar-ge lere vermemenı onerırım arge ler bı sekılde yapılır cok basıt sen LF-4 e yönel kapı yap bol bol bide bo2 sayını bırazdaha arttır :D

İyi forumlar . . .

4. Captivity

Captivity User

Bence hızlı hızlı zeta yapıpı havoc yap ve uridium çekiceksende zeus gününde kutu aç ve böylece lf4 de çıkarma şansın olabilir.

5. Bence Çekebilirsan Uridium çek tabii .. Eğer çekersen arge al .. sonrasında BO2 al biraz hiç olmazsa 24 tane falan yap işine yarayacaktır .. Argeyide kalkan sıklığı ve yanıltma manevrasına ver kesilmelerin azalacaktır görürsün ... Onun dışında kutulara daha bu durumdayken hiç bulaşma derim daha erken ... Önce Apis al son Zeus ... Eğer Uridium kalırsa Zeta ya yönel Havoçları almaya bak .. Sonra kutualra gidebilirsin diye düşünüyorum ...

6. bence direk zeta yapmalisin arge zaten ordan gelen dosyalar ile tamamlaniyor bi süre sonra zetada hem havoç hemde zeus günü için anahtar biriktirebilirsin

7. argeyi 24 e tamamlıcam ozaman ilk işim o sonra kutumu yapayım diyorsunuz tamam arkadaşlar :) fmod um konuyu kitleyiniz herkese teşekkürler :)

8. Merhaba ,

İstek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.