Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ali_sardag tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ali_sardag

ali_sardag User

Merhaba arkadaşlar. 2011'de açtım hesabımı ama yeni yeni adam gibi oynamaya başlıyorum, şu an oyun sürem 50 saat küsür sadece :D Neyse, seviyem 11. Gemim Goliath. Saatlik açık artırmadan alınan tüm tasarımlar var. Ekipmanım 6 LF-3, 4 B02, 5 2k'lık hız jeneratörü (kalanlar da krediyle alınanların en iyileri) HST-2, REP-4, roket turbosu, ambar ve cephane geliştirmeleri. (ISH ve Advanced Jump CPU envanterde duruyor henüz ihtiyacım olmadığı için). Uri kasarak 1 İris aldım, şu an 5 Flax 1 İrisim var. Skylab falan da kullanarak günde 1 saat online olup 3m civarı para kasabiliyorum.

Genel durum böyle. Amacım doğal olarak gemimi fullemek tabii ama izleyeceğim yöntem hakkında kesin bir fikrim yok, birkaç soru da sorarak bu konuda sizden yardım alacağım.

-PVPde kutu toplayarak çok rahat uridium kasabiliyorum, uğraşsam yaratık bile kesmeden günde 10k uridium'u çok rahat kasarım. Sizce öncelikle amacım lazer ve kalkan fullemek mi olmalı, yoksa 2. ve 3. irisi almak mı?
    -İki ve üçüncü irisleri alma diyorsanız, idarelik olarak iki Flax almamı tavsiye eder misiniz, bana yardımları dokunacak mıdır?
    -Seviyem 11 olduğu için en fazla 3-7'ye kadar gidebiliyorum. Kredi ihtiyacımı Skylab'tan karşılıyorum, peki Uridium için nasıl bir yaratık kesim tekniği uygulamam daha mantıklı?
    -Şu an sadece Gemi Gövdesi I için bir Ar-ge bastım. Argelerimi kasmak için biraz erken biliyorum ama yaparken nasıl bir yol izlemeliyim? PVP ile ilgilenmiyorum pek, yaratık kesip kutu toplamak yeter bana.
    -Dediğim gibi PVP oyuncusu olmak pek işime gelmiyor, ileride yetenek tasarımı aldığımda hangi tasarımı + düzeni almam daha mantıklı? Venom + Kalp düşünüyorum şimdilik.
    -P.E.T. almak için ne zamanı beklemeliyim?

Bunlar bir yana, bir de merak ettiğim genel sorular var, onları da sorayım da aradan çıkmış olsun :)

-Diroit düzeni, hammadde geliştirmeleri vb gibi faktörler Hellstorm roketlerini de etkiler mi?
    -Darkorbit Wiki'de (link veremiyorum kusura bakmayın) designs bölümünde şirket tasarımlarından bahsediliyor Vanquisher - Sovereign - Peacemaker olarak. Bu tasarımlar kaldırıldı mı?

Teşekkürler şimdiden :)

2. kardeş ne soru sormuşsun yav :D
    - ilk önce lf3 ve b02 leri fulle irise sonra devam et
    -2 tane flax al kalkan ve lazer koyarsın
    -seviyen 3-6 haritasına yettiği için cubi gruplarına katılabilirsin
    -arge için çok erken nasıl bir yol izlerim dersen kalkan enerjisini 5/5 yap derim kalkanın %25 daha fazla olur
    -ileride spectrum alabilirsin ve kalp uçuş + güve alırsan senin açından iyi olur
    -yıldız uçuş düzeni helstromun yükleme süresini artırıyor
    - o tasarımların gelmesini bende istiyorum
    :D

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyle genel bir cevap vereyim.Eğer günde 10.000 uridium kasabiliyorsanız ilk olarak 15lf3 15 bo2 yapana kadar böyle gidin.Ardından goliata geçin.İlk 3 irisi hatta gücünüz yeterse ilk 4 irisi uridiumla geri kalanlarıda credist biriktirip alabilirsiniz.İrislerden sonrada irisin içine koyacağınız lf3 leri fullemeye başlamalısınız.Tabi bunlar kasılarak uzun zamanda olacak şeyler sabrederek gitmelisiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.