Nasıl ilerlemem gerekiyor

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ateistkeci tarafından 22 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Merhaba,

Gemim G-Bastion 6 lf-4, 1 yeşil lf-4 diğer kalanları lf-3 toplam hasarı x1 ile 4k falan oluyor

Kapılardan bir tek beta yaptım bundan sonra nasıl bir ilerleme yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

Bu arada yazmayı unutmuşum levelim 14 5m sonra 15 level olacağım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2019
  2. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle Forum Kuralları gereği ard arda ileti yazmak yasak olduğu için iletinizi konunuzda birleştirdim. Aynı davranışı sergilemekten kaçının lütfen.

Ar-Ge Puanınızı, droit durumunuzu, droit tasarımlarınızı ve SkyLab'ınızı da belirtirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim. Şuanlık tavsiyem (Iris'lerinizin 8 adet olduğunu ve Kalp - Burgu droit tasarımlarına sahip olduğunuzu varsayıyorum) Palladium yardımıyla Zeta'ya başlamak olcaktır. Zeta kapısını Pazar günleri yaparak iki kat ödüllerden yararlanabilirsiniz ve bu sayede her bir Zeta kapısını tamamlamanızda 50 adet Yeşil Ganimet Anahtarına ve 100 adet günlük dosyasına sahip olacaksınız. Bu şekilde Ar-Ge puanlarınızı hızlı şekilde tamamlarken hasarınızı %10 arttıracak olan Havoc tasarımını tamamlamaya da başlamış olabilirsiniz. Zeta kapısı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tabi bu dediğimden önce önemli olan şeyler Droit durumunuz, Droit tasarımı durumunuzdur. Bunları da belirtirseniz daha farklı yollar önererek yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Droit durumum 7 flax 1 iris hepsi 8 level, droit düzenim şu anda yok arge puanı 2 can+ambara bastım ve skylab 8 level hepsi

4. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

O halde önceliğinizi Iris droidinizi tamamlamaya verebiliriz. İlk iki ya da üç droidinizi mümkünse Uridium ile tamamlayabilirsiniz. Ancak üçten sonrasını Açık Arttırma kullanarak kredi ile tamamlamanızı öneririm. Şuanlık X-3 ve X-4 haritaları kasılmanız için ideal gibi duruyor. Hatta kişisel tavsiyem Leonov ile kasılmanız olacaktır. X-3 ve X-4 haritalarında Leonov gemisinin avantajı olduğunu hatırlatmak isterim.

Dilerseniz diğer üyelerimizin de tavsiyeleri için bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.