Nasıl ilerleyebilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRASLAN tarafından 2 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

benim gemi 9 iris 11 herküles 10 havvoc 30 argedir argeyi kutu için nasıl dizmeliyim 18 lf4 var 1 kırmızı 1 yeşil lf4 vardır kalp uçuşu ve güve tek vardır standart tasarımlar fuldur venom diminisher spetcrum sentinel tartarus 45 bin urilik sinek var aegis elite var 8 milyar tp var 21 leveldir geliştirmeler sıfırdır zeus yoktur vip ile indirim ile birlikte zeusa 268 bin uridium istiyor. Kronosu bitirdim Skylap fuldur. Sadece seprom 16 dır gelişiyor . argeyi kutuya diziyorum kutu toplayan birisiyim topladğım uri ve ggler neyden yararlanarak harcamalıyım lütfen cevaplarınızı bekliyorum sayın modum tşkler​

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Toplayıcı tarzına uygun dizilim şurada belirtilmiş durumda. Tabi ekleme çıkarma yapmak size kalmış. Tavsiyem şudur ki: Madem kutu topluyorsunuz daha çok, bence ggleri (havoc-hercul durumundan dolayı) hadese gömün. Eğer hades dönecek adam yok diyorsanız abg dönün. Gelen kutulardan LF-4 çıkarmaya çalışın. Urileri de yine, LF-4 fulleyene kadar Zeus gününde (zeusunuz da yok çünkü) kutulara basın. Zeus tamamlanınca(100k ya düştüğünde hızlı satın alım yapın) Helix LF-4 günlerinde yeşil kutulara abanın. Ne zaman 30 LF-4 olursunuz o zaman durun. Zira Hades kapısından LF-4 çıkıyor ileride baya hades yapacağınız için, LF-4 ister istemez fullenir. Ayrıca kapılardan da bir yandan anahtarlar düşecek onlar da ileride LF-4 olarak dönecektir size.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.