Öneri Nasıl İlerleyebilirim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Flawless(*) tarafından 9 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi Özellikleri

Diroit: 8 1 Apis Iris 9 Havoc 1 Hercules (Elmas Burgu Güve Uçuş Düzenleri Mevcut)
    ZEUS:15 Parça

Gemiler: Bütün yetenek tasarımları var

LF-4: 30 Adet geri kalanı LF3

Kalkanlar: Full Bo2
    ARGE:25 (24'te kalın sıkmaya ayarlı)
    PET: Hammadde toplama 3 // 3. seviye 2 Radar protokolü mevcut

Alpha: 30/34
    Beta: 40/48
    Gamma: 55/82

Arkadaşlar 455 Oilim var Sayborg almayı düşünüyorum.

Durum şu şekilde

Oil 455/450
    H-HP 5/20 (Dükkanda tanesi 40.000 Uridium olan)
    H-MT 9/15 (Dükkanda tanesi 40.000 Uridium olan)
    H-NCO 13/30 (Dükkanda tanesi 20.000 Uridium olan)

Gerekli parçaları en hızlı şekilde tamamlamak için ne yapmalıyım? Uridiumu en seri nerede kasabilirim? Hangi gemi ile hangi NPC'ye yönelmem en mantıklısı olur? Sırada hangi uçuş düzenini almam gerek? Son olarak yeni gelen gemiler (Centurion Hekate vs) Sayborg yerine tercih edilebilir düzeydeler mi?

2. Merhaba,

Değerli oyuncu seri bir şekilde uridium kasmak istiyorsanız katlayıcı ile avantaj kutusu toplayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber cubikon,
    kristallon vb yaratıkları kesebilirsiniz. 4 - 5 haritasında uber yaratıkları kesebilirsiniz. Alpha kapısnı açabilirsiniz.
    Buradan örnek bir konuya gidebilirsiniz. Ekip olarak low haritasına uğrayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler modum ancak genelde tek başıma oynuyorum oynadıgım serverde online sayısı pek fazla değil. Şu an amacım eksik olan Cyborg parçalarını elde etmek en hızlı nasıl toplayabilirim gereken materyalleri? Bir de şu sorum var düşman bulucu 3 bu seviyedeki bi gemi için alınmalı mı?

4. saimonnn

saimonnn User

eksik parçaları satın almayı kafandan kesinlikle çıkar yeşil kutuları aç onlardan bu parcalar cıkıyor.benim parça var misal ama oil yok nasıl kasılıyor bilmiyorum

5. xxkubixx

xxkubixx User

kesinlikle zeta yapıp çıkan anahtarlarla zeus gününde kutu açman lazım.

6. Kardeşim ben sana gemimin özelliklerini sayayım

Venom,diminisher,SAYBORG
    8 iris 8 havoc apis zeus yok
    hiçbir uçuş düzeni yok
    18. seviyeyim
    19 argem var
    12 pro lazerim 4 magma 4 hp lf4 4 yansıma 15 kararsız
    oyun sürem (profilde yazan) : 162 saat
    petim 8. seviye hiçbir modül yok hiçbir protokol yok :)

şimdi gelelim sorularına "Gerekli parçaları en hızlı şekilde tamamlamak için ne yapmalıyım?" : sakın ola uridium vermeye kalkma, zeta yapabilirsin. Ama bana göre en iyi seçeneğin kappaya başlamak çünkü 10 tane hercüles tamamlamak için minimum 15 defa kappa girersin kappadan anahtar gelir azda olsa.

" Uridiumu en seri nerede kasabilirim?" Şahsen benim gemi ortada sayborgum olabilir ama tek atıyorlar bana :D ben yinede günde 20k uridium kasıyorum hem de çok az bir zamanda. Günlük görevleri tamamlıyorum cubi varsa cubi dönüyorum yoksa x-7 de önüme ne gelirse kesiyorum.

"Hangi gemi ile hangi NPC'ye yönelmem en mantıklısı olur? " Bence venom iyidir kasılmak için yeteneği sayesinde hp si yüksek npcleri kesebilirsin.

"Sırada hangi uçuş düzenini almam gerek?" Kalp ve halka alabilirsin işine yarar baya

"Son olarak yeni gelen gemiler (Centurion Hekate vs) Sayborg yerine tercih edilebilir düzeydeler mi?" Hekateyi çıkarttılar ama oynayan kimse yok centurion güzel gemi ama sağlam olması lazım senin için en iyisi sayborg

"Bir de şu sorum var düşman bulucu 3 bu seviyedeki bi gemi için alınmalı mı?" ben alırdım kardeşim çünkü boss ararken bütün haritayı karış karış edip bulamamakta var :) ama şimdilik önceliğini buna verme

Sonuç olarak sen için en iyi seçenekler bana göre hercüleslere başlamak, prometheus lazerlere başlamak, droitlerini 16. seviyeye çıkarmak. Seçim senin :)

diye sormuş arkadaşımız. Her gün saat tam 13.55 te x-6 haritalarında ol 14.00-14.05 arası yakalarsan urge çıkar günlük 35 oil kasarsın :)

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

tarihi net hatırlamamak ile beraber 2008-2010 arası Vengance uzay gemisi için 30.000den fazla Struner / Lordakia NPC'leri kestiğimi hatırlıyorum. 30.000 Uridium biriktirince alabiliyorduk açık arttırmada yoktu. Tabi düşman oyuncularda boş durmuyor. Gördükleri yerde bana saldırıp patlatıyorlardı. Tamir olmak 500 uridium du artık bu uridiumdan zarar ettiğimi fark edip 1 ay boyunca phoneix olarak kasıldım :) . Vengance gemisini aldım 15-20 dk sonra patladı :) uridium biriktirmeyi akıl etmedim :) Boğazıma birşey takıldı. konuşmak istemiyor ağlamak ıstiyordum. yutkunamuyordum. sonra vip paketini duydum vip alıp ucretsiz tamır ettim :) Buda boyle bır anım.

Sevgili recaiaslan7,

Belirttiğiniz kordinatlara zamanında bende bakacağım :)

İyi forumlar.

8. Teşekkür ederim baya kapsamlı bir cevap verdiğin için uridiumu öncelikli olarak kappaya mı yatırmalıyım o halde :)

9. Şahsi fikrim öyle kardeşim. Sonuçta herculesleri her türlü tamamlaman gerekecek ve herculesler havoclar kadar kolay olmuyor ben 18 kappada tamamladım başkaları daha az ya da daha fazla kapıda tamamlamışlardır tabii. Ama sen istiyorsanki sayborgum olsun,argemi yükselteyim o zaman zeta yapman en iyisi olacaktır. Kendinle alakalı en mantıklı kararı sen vermelisin. Bizler sana sadece tavsiyede bulunabiliriz :)

Flawless(*) bunu beğendi.
  10. Şu an Sayborg almak önceliğim 260k uridium var kutulardan açmak daha mantıklı görünüyor :) 260k uriye haftasonu ve %25 indirimle kaç zeta açabilirim ortalama?

11. her bir zetaya 100k urin gitse her bir zetadan 50k uri gelse(tam gelen uriyi bilmiyorum) elindeki uridiumla 4 zeta açabilirsin. Bu da sana 400 günlük dosyası ve 200 anahtar eder :) ama sen yinede haftasonuna kadar uridium kasmaya devam et 4 zeta garanti olsun 5 e zorla

12. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Gördüğüm kadarı ile recaiaslan7 arkadaşımız sizlere cevap vermiş cevabı aşağıda ki ile aynıdır.

Bu cevaba ek olarak bazen hafta sonlarnad Galaxy Gates indirimi mevcut Ek olarak vip %5, İndirim-Avantaj-Paketi %25 e ek indirimler de alabilir boylelikle 100 uridium yeri 50-60 uridium basmış olursunuz.

Günlük görevlerden de Galaxy Gates için Extra enerji verilmekte biriktirip kullanabilirsiniz. İstediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Cevap verip ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim. Kilitlenebilir modum :)

14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.