Nasıl Kapı Yapıcam?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 4 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bizim server da palladıum eıc te.Benım şirket mmo. Benim şirket son zamanlarda en pasif hale geldi server da.Palladıumda hep eıc var. Bazen güçlü klanlar baskın yapıyor ama anca 2-3 saat rahat toplıyabiliyorum sonra yine palladıumu alıyorlar.

Urıdıum kasıyorum ama bunu kapıya basmak mantıksız olur. Ne yapmalıyım? Pete toplatıyım desem kamuflıajla buluyorlar.Çok kalabalıklar orda savaş ihtimalide yok.

Kutu toplayarak açabilirmiyim acaba?

2. gemi özelliklerini yazsan bir daha faydalı olur

___________CAN bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

En rahat toplayabildiğiniz zamanlar toplayıp palladiumu takas edip enerjiye çevirince biraz biriktirin enerjileri ondan sonra kapılara basarsınız.

İyi forumlar.

___________CAN bunu beğendi.
  4. 8 iris , 21 arge ( seprom beklıyorum suanda 11 ) , pet 13 level ( kamı 3 , toplayıcı 2 vb. ) vip var.Full lf3 , 2 lf4 , 1 havoc ,full bo2 bu şekilde..

gunde 10 k urı oluyor.Sentinel alıcam birde.

Bende öyle düşünüm modum geceleri fazla hareketlilik olmuyor sanırım

5. şirketini değiş bence şuan fazla tp şeref olmadan güçlü şirkete geç derim ama sen bilirsin ben mmo ne kadar güçlü olursa olsun eici bırakmam mesela ;)

6. Bende öyleyim işte :D birde şeref 4 milyon olucak yakında zaten 2 kez değiştirdim daha fazla olucaktı aslında.18 levelim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.