Destek Nasıl Kasılabilirim Kolay bir şekilde ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve vantutri1 tarafından 26 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vantutri1

vantutri1 User

Merhabalar ben oyuna başlayalı uzun bir zaman olmadı toplasan 2 - 3 hafta felan...

Tabii öncelikle nasıl kasılabilirim demeden önce bi hangarımı vereyim

Level 10
    Gemi Leonov
    5 LF3 1 LF 2
    1. konfi 6 adet ao2 kalkan
    2. konfi 2 adet G3N 7900 hız 4 adet G3N 3310 hız
    Droit YOK
    Pet HİÇ YOK

(arkadaşlar tek başıma 1.5 dakika civarında 1 tane sibo kesebiliyorum.)

2. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

ben şöyle yaptım, oldukça da memnunum:
    1-önce saldırı gücünü artırmalısın, bunun için droid satın almalısın ve içine lazer doldurmalısın. ben 2 irisi 39k uriye aldım. 5 tane flax aldım, 1 flax veren görev yaptım şimdilik böyle takılıyorum, irisleri açık artırmadan yapacam ama ona daha var.
    2-skylabini yükselt ve gemine promerium gönderip sat, en iyi credi kasma yöntemlerinden biridir.
    3-sen şimdilik görevlerini yap, onlar bitene kadar leoda kal.
    4- devo ve sibo sadece zaman kaybı, görev dışında kesme, ödülleri canlarına göre çok kötü.
    5-roketatar kullanma, çok credi yer.

3. vantutri1

vantutri1 User

Çok teşekkür ederim ancak benim merak ettiğim flax veren görev ?

4. Merhabalar;

Eski haritalarda yani x-1,x-2,x-3,x-4 haritalarında sibelon,devolarium gibi yaratıklar kesmeye devam ediniz ekipmanlarınızı geliştirdikten sonra x-6 haritalarında cubikon gruplarına katılmaya çalışın.

İyi forumlar.

5. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

-bazı özel görevler var, onların simgeleri de farklı(görünce farkedersin), ve bu görevleri yapabilmek için bazı diğer görevleri bitirmiş olman gerekiyor.Böyle özel görevlerden biri ödül olarak flax veriyordu, ama görevin adını hatırlamıyorum.
    -Ve bunu her yerde söylüyorum ama kimse destek çıkmıyor: Sibo ve devo kesmeye değmez.Kesilmeleri için gereken uğraşa karşılık çok az ödül veriyorlar. Sen x-3 ve x-4 te mordon ve saimon kesmelisin, bunlar en karlı npc'ler. Sadece görev için sibo ve devo kes.
    -Ve kalkan olarak A03 kullan(tabi elit kalkanlar öncelikli:))

6. kardeş bende sen gibiyim leonovum 5 lf3 var 5 droit var droit lerde lf 2 var 10 lvlm 2 dk da bile kesemiom sibelon sen hangi lazeri kullanıyon sab-50 mi :D

7. vantutri1

vantutri1 User

MCB-25 - ECO 10 Roket - PLT 2026 :D bu kadar

8. mcb25 kutulardanmı topluyon yoksa uri ile mi
    alıon

9. Traubbe

Traubbe User

Görevlerini al ve x-3 x-4 haritalarında tamamla daha sonra gelen Credi ile diroit al.İlk olarak 3 tane Flax al Uridiumunu harcama daha sonralarda ihtiyacın çok olacak.3 Flax aldıktan sonra 3 tane de LF-2 ve Bo1 kalkan al.Bo1'den ilk olarak 5 tane al.Eğer oduğun haritada levelinde birileri veya üstünde varsa grup kur ve senin kasılmana daha fazla yardımcı olurlar.Uridiumunu ilk olarak İris için harca yani ilk İrisini Uridium ile almanı tavsiye ederim çünkü Credi ile epey bi pahalıya satılmaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.