Nasıl kasılabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diriliş27 tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diriliş27

Diriliş27 User

Arkadaşlar 10 levelim gemim vengeance 2 flax diroidi 1. Seviye var.2lf3 gerisi lf2, 2 itici jenerator,1bo3 gerisi bo2,1hst 2 roketatar var.nasıl kasılabilirim? Bu arada yakın zamanda 35 tllik goliath paketi almayı düşünüyorum. Bu konu hakkındada goruslerinizi bildirirseniz sevinirim.

Son düzenlenen: 24 Haziran 2015
  2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Kendi x-1 x-2 x-3 haritalarınızda bolca kredi ve uridium kasmaya çalışmalısınız seviyeniz 12 oldumu x-7 haritasında daha hızlı bir şekilde kredi kasabilirsiniz.Buralarda kasmış oldunuz krediler ile kendi görşüm ilk önce LF3 lerinizi fullemeniz olacaktır.Daha fazla damage yapacağınızdan dolayı daha hızlı kasılacaksınız.LF3 lerden kalkan ve hız jenaratörlerini fulleyip irisleriniz alın.Bu şekilde hızlı bir şekilde kasılacağınızı düşünüyorum.

Keyifli forumlar.

Diriliş27 bunu beğendi.
  3. senberk99

senberk99 User

Şu an için vegeance ı satıp leonov gemisi alın.Kendi haritanızda X-3,X-4 haritalarında küçük yaratıkların hepsini kesin.1lf3-1bo2-1lf3-1bo2 şeklinde satın alabilirsiniz.Ayrıca günlük görevleri + etkinlik görevlerini alıp yapabilirsiniz+ normal görevlerinizi de yaparsanız hızlıca level atlarsınız.Bu arada irislerinizi 12-13 level olduktan sonra tamamlamaya başlarsınız.Bunun için sklyabınızn lvellerini yükseltmeye başlyabilirsiiniz.

4. Diriliş27

Diriliş27 User

Ben ilk basta leonov almıstım biraz para kasılıp artırmadan yeni vengeance aldım. 4 tanede tasarım var.yeni gemi alınca vengeance kaybolacak. Bu gemiyi biraz guclendirip 1-5 te credi kasmayı düsünüyorum bu arada 29 günlük dosyam var yarın 21 lik düzene gore ilk argeyi basmayı düşünüyorum

5. senberk99

senberk99 User

Bence 24 arge ile yapmalısınız.Vegance a gelince tekrar alabilirsiniz zaten ucuza gidiyor.Ayrıca vega kasılamk için fazla iyi bir gemi değil leo varken...

6. Diriliş27

Diriliş27 User

Benende öyle düsünüyorum peki 35 tllik goli paketi almam dogru olurmu

7. senberk99

senberk99 User

Bence 35 tllik goli paketi yerine 35 tlye x3 zamanında uri çekmek daha mantıklı.35 tlye yaklaşık olarak 180 k uri alabilirsiniz.Bunla da 10lf3,8 de bo2 alabilirsiniz.Çok yararlı olacaktır.

8. Diriliş27

Diriliş27 User

Sizin dediginiz paket 45tl

Bana göre 35 tllik goli paketi benim gibi yeniler icin ideal

Ama 35 tllik goli paketi daha avantajlı lf 3 kalkan jeneratörü roketatar Ekstralar vs bana gore goli paketi daha avantajlı sizce?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2015
  9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu paket sizin ihtiyaçlarınızın bi kismini karşılıyor.Bu paketi almazsanız mesela bunun içinden sadece goliath ve ekstraları oyunda credis kasarak ihaleden alabilirsiniz buda zaman ister. LF3 ve kalkan jeneratörleri eklenince geminize rahat bi şekilde görevleri yaparsınzı level atlayıp üst haritalarda daha çok miktardaki NPC ödüllerinden yararlanırsınız.

İyi Forumlar.

10. ILYRevenge

ILYRevenge User

Durumun varsa goli paketini almalısın,çok daha karlı olucaksın , diğer arkadaşın dediğini yaparsan uri çekmek gibi, senin zararına olur göz var nizam var farklar belli zaten :)

11. Diriliş27

Diriliş27 User

Arkadaşlar gorus bildiren herkese cok tesekkur ederim çok yardımcı oldunuz hayırlı ramazanlar

12. Merhabalar;

Cevap veren herkese teşekkür ederiz konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.