Nasıl kasılabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .*POLAT*. tarafından 10 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .*POLAT*.

.*POLAT*. User

Merhaba arkadaşlar yeni başladım sayılır gemimin özellikleri bunlar nasıl kasılabilirim yardımcı olurmusunuz ?
    12 lvl
    Gemiler
    Aegis - elit - veteran [elit i kullanıyorum]
    Citadel - elit -veteran
    full lf3 seviyesiz full iris
    3 lvl pet
    280 k can klasik galiba
    yetenek ağacı 2 puan var çok bişey anlamadım
    x 1 ile 4 k atıyor

nasıl ilerlememi onerirsiniz ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :))))

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İrisleriniz yoksa kredi biriktirip açık arttırmadan iris alınız.

Kalkanı yazmamışsınız eğer kalkan da yoksa yine açık arttırmadan bo2 kalkan alınız.

Argeler hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. .*POLAT*.

.*POLAT*. User

kalkan fln full yabancı serverde oynuyorum teklif vererek hepsini fulledim sımdı nasıl ilerlemeliyim bo 2 ler full irisler full ve lf3 takılı gemi aegis elite

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

O zaman yavaş yavaş kapı yapmaya başlayın. Uridium birikiyorsa zeta kapısını yapın ama önce arge puanınızı 6 ya kadar yükseltin bence. Kalkan enerjisi 5/5 olsun. Zetadan çıkan anahtarları da zeus gününde harcayın.

İyi forumlar.

5. .*POLAT*.

.*POLAT*. User

tamam teşekkürler kitleyebilirsiniz .

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Skylabdaki geliştirmelerde sırasıyla şu şekilde geliştirmenizi öneririm (zamandan dolayı promerium,prometid,seprom ve xeno modül diğer modüllere göre kalacaktır):

Temel Modül
    Solar Modül
    Prometium
    Endrium
    Terbium
    Depo
    Duranium
    Prometid
    Promerium
    Xeno
    Seprom

Yani, temel modülünüz 11.seviyeye yükselirken, prometium,endrium,terbium ve solar modülünüz de 10. seviyeye yükselmeli.

Bununla beraber açık arttırmadan ekstralar alınabilir,zaten açık arttırma fiyatları bayağı bir düşmüş durumda.

İrisleri tamamlayana kadar skylab sevkiyatlarınızı aksatmamannız gerek,bunun üzerine x-3 haritasında mordon,boss mordon,saimon,boss saimon ve lordakia kesmeni veya 4-1,4-2,4-3 haritalarında kutu toplamanı öneririm.(Küçük yaratıklar büyüklere göre daha verimli uridium kasabileceğin yaratıklardır.Büyük yaratıklar ise credits açısından daha karlıdır.)Bu aşamada leonov gemisini tercih etmelisin (kendi x-1,x-2,x-3,x-4 haritalarında gemideki lazer ve kalkan gücünü ikiye katlar,roketler iki kat daha hızlı yüklenir,bunun yanında hp ve kalkan bonusu da vardır.) Sonraki süreçte goliath veya diğer gemilere geçiş yapabilirsiniz, bu süreçte cubikon gruplarına katılıp eksik irislerini tamamlayabilirsin.

Bu sırada yapacağınız en önemli şey galaksi kapısı tamamlamak.Bunun için paladium toplamayı tercih edebilirsiniz. Bu biraz daha uzun ve sıkıcı bir süreç olacak belirtmeden geçmeyeyim. Veyahut uridiumlarınızı zetaya basabilirsiniz ( Genellikle hafta sonları indirim geldiğinden, o günlerde kapıya uridium basabilirsiniz).

Yapacağınız kapı öncelikle zeta olmalı,alpha,beta,gammaya bulaşmayın bile. Zeta kapısını pazar günü bitirdiğin takdirde ödüllerin bir kısmı ikiye katlanır ve alacağın ödüller şunlardır;

(x2 Pazar günü tamamlanması dahilindedir!)

48.272 ; Uridium (35.000 kapı ödülü+13.272 yaratık ödülleri)+25.878.400 credits
    25.000 ; UCB - 100 ( x4 Hasar ) Lazer Cephanesi
    400.000 ; Şeref
    12.000.000 ; Tecrübe Puanı
    100 ; Günlük Dosyası
    50 ; Yeşil Ganimet Anahtarı
    1 ; Kronos Kapı Parçası
    Bir defaya mahsus Zeta kapısı Yüzüğü
    2 adet Havoc droid tasarımı (İlk kapıda kesin olarak verilir sonrasında her kapı için Havoc çıkarma şansı %45'dir)

Havoclarınızı 10 adet yapana kadar bu döngü devam etmeli,biriktirdiğin ganimet anahtarları zeus altın ganimet gününde veya Helix LF-4 gününde açılmalı.

Sonrasında Hercules droid tasarımını 10 adet yapana kadar bu uzun kapı serüvenin devam etmeli. Hercules tasarımınlarını tamamlayana kadar bu kapıdan bir miktar lf-4 kazanabilirsin,ortalama 8-10 adet yakalayacağını düşünüyorum eğer x2 günü yaparsan.

Tabii bu kapıları yaparken günlük dosyaları birikecek, en yaygın 24 argelik dizilimi ekliyorum;
    Sonraki hedef ise Spartan droid tasarımlarını tamamlamak olmalı.Bu sırada geliştirmelere başlayabilirsiniz.Önerilen sıralama ise; irisler,kalkanlar,roketatar,lazerler.

Spartan droidi hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Detaylı bilgilerin yazım aşamasında katkılarından dolayı -Star-'a şahsım adına teşekkür ederim.

.*POLAT*. bunu beğendi.
  7. .*POLAT*.

.*POLAT*. User

her 2 Forum yöneticisine teşkkür ederim dediklerinizi harfiyle uygulamaya çalışacağım hadi hayırlısı :)

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

.*POLAT*. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.