Nasıl Kasılabilirim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve K-A-R-A-D-E-L-İ-K tarafından 4 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba sevgili DarkOrbit oyuncuları ben nasıl kasılabilirim bilemiyorum yardımcı olurmusunuz
    gemimin hangarı
    24 Arge
    10 K sıkıyorum
    Burgu,halka,güve Diroit uçuş düzenleri var.
    full havoc 2 hercüles
    elitliyim
    gemilerim birleştirmeden yapılabilen hepsi var (Cyborg,Mimesis vs. hariç)
    Full lf4 hangarda 50ye yakın boş lf4 var
    Apisliyim
    Skylab gelişmiş
    Nasıl uri kasabilirim eski oyunculardanım

2. Cubi ve invoke birebir bence uri kasmaya

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bölüme taşıdım.
    Öncelikle size paladdium toplayıp hercules lerinizi fullemenizi öneririm. Daha sonra işiniz cubikon ve görevler ile ilerlemeniz olmalıdır. Ayrıca korsan anahtarı gelenleri biriktirir iseniz zeus gününde zeus parçası toplayabilirsiniz. Uridiumunuzu bunlara harcarsanız gelişmeniz hızlı olacaktır.

İyi forumlar

4. Ketolar

Ketolar User

Venom tekiliği ile x7 haritanda çok hızlıca tallon dönebilirsin. Herkes normal tallon kesiyor normal tallon bulmasını zorlaştırıyor. Parlak tallonları da dönebilirsin hızlıca. Günlük 2 saatlik tallon kesme işlemi ile zaten 20k dan fazla uri kasarsın. Elde ettiğin uri ile de ne yapacağın sana kalmış ama tavsiyem indirim günlerinde neyin eksikse onu geliştirmen silahlar hariç.

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

botların az olduğu maplerde yani x-6 ve 4-5 haritalarında kasabilirsin