Nasıl Kasılabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «»®AdAmIn«»GüNü®«» tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Flood amaçlı konu açmıyorum.. Yalnızca Forumda yeniyim ve merak ettiklerimi soruyorum.. Şimdi gemi özelliklerimi sayayım:
    • Goliyim yedeğimde Vega ve Levo da var.
    • 5 LF3 var ve 19 tanede LF2 var.
    • 6 Flax diroidim var (ayrıca LF3 ler dioritlerde).
    • 3 Elit Hız Jeneretörüm ve 7 tanede 50k lık Hız Jeneretörüm var.
    • 8 BO1 kalkanım var.
    • Ayrıca Elit Roketatarım var.
    • Extralardan da alabileceğim en elitleri mevcut.
    • Özellik veren 100k lık tüm goli tasarımlarımda var.
    • Ve bir P.E.T.'im de yok :D

6m Credi ve (yeni LF3 aldığımdan dolayı) 1,4k Uridium var. Sizce ne yapmalıyım nasıl kasılmalıyım?

Vengasaray bunu beğendi.
  2. Cloud

Cloud User

Görev yap görevlerden hem kredi hem uridium gelir

Bonus kutusu topla ordanda Uridium çok gelir

bunları yaparsan lf3leri rahat fullersin.

3. kardeş yani girebiliyosan cübi gruplarına gir uri kasarsın giremiyosan x-3 x-4 haritasında kasıl 4-x haritalarında kutu topla

4. leoyu al seri bir şekilde x-3 te yaratık kes ben öyle fulledim hesabımı

5. Goliath'a geç cubikona dalarak ve cubikonun çöpünü alıp satarak güzel para kazanabilirsin.

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Cubi grubu yapamıyorsanız şirketinizin x3 x4 haritasında leonow ile kasılmanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

7. Cevaplar için teşekkür ederim. Cubi fikri zaten aklıma yatmıştı. Ama daha fazla seçenek her zaman daha iyidir. Bu yüzden bi sorayım dedim. Eğer Cubi guruplarına katılamazsam Levo olup x-3 de kasılabilirim. Ayrıca zaten görev yapıyorum. Gerçekten kârlı bir iş.
    • Başka bir fikri olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
    • Bu arada söylemeyi unutmuşum Seviyem 13 ve 90k Şerefim var.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lf3 ve bo2 sayınızı arttırmalısınız.Kastığınız uridium ve credist biriktirirerek yavaş yavaş alınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.