Nasıl Kasılabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EndlessSong tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Ben Size Bişey Sorucam Benim Gemimin Özellikleri 5lf 3 2 bo2 ama kalkan 84.700 oluyor bastion tasarımıyla nasıl kasılabilirim Lütfen Cevaplarmısınız??

2. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

yaratık keserek

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Ama Hangi Yaratıkları 11 lwlim ??

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

11 lwl yartıkları

5. İşte ne onlar ?? :D

Daha Yeni 11 lwl oldum da :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2014
  6. *Geminiz zayıf leonov alıp alt haritada kasılabilirsiniz
    *Pvp'de kutu toplayabilirsiniz

7. Ama Bidaha Goli Alamam Diye Korkuyorum ??

Bence Pvp De Kutu Toplamak Daha İyi :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2014
  8. Ayrıca enforcer tasarımı ile dolaşmanızı tavsiye ederim

9. Prophecy

Prophecy User

Bence görevlerini yapıp credi uridium biriktirip crediye lf-3 iris bo2 ve hız eksiklerini tamamlamalısın(eğer varsa)

10. Ancasin

Ancasin User

Kardeş en iyi cubikon ve kristallondan kazanırsın. Ama şu yaratık iyidir, şu yaratık kötüdür diye birşey yok, gücünün yettiği ne varsa kes. Ben 20 lvl im cubikondan, kristallondan sıkılınca hala mordon, devolarium falan keserim yani.

11. Merhaba ,

Ekipmanları biraz toparlamadan Goliath almak yanlış bir uygulama çünkü bir etkisi olmayacaktır. Eski haritalarda Leonov daha avantajlıdır.

Şu an olan duruma göre x-3 ve x-4 haritalarında Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon imha ederek kasabilirsiniz. Ayrıca yapabileceğiniz görevleri yaparakta kasarsınız.

Biriken krediler ile açık arttırmadan LF-3, B0-2 , Hız jeneratörü ve iris gibi eksiklerinizi zamanla tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Görevlerinizi yaptınızmı bilmiyorum.Ancak ilk olarak bir leonow alıp eski haritaya dönmelisiniz.Yeni haritada hem yaratıkalr zorlu hemde baskınlarla mücadele edemezsiniz.Görevleriniz varsa eski harita görevleri onları yapın yaptıkça açılan büyük görevler var onların kazançları iyi biriktirerek lf3 veya bo2 almalısınız.

15 lf3 15 bo2 olmadan kesinlikle goliata geçmeyiniz.

İyi forumlar

13. Peki Bidaha Goli Alabilirmiyim ?

14. :D Elbette :) Sadece 15 LF3 ve 15 BO-2 yaptığında alabilirsin.. (Biraz çocuksu oldu ama.. :))

15. Onları Da Yapabilirsem Tabi Daha Yeniyim :D

16. Açıkçası benden bilmiyordum. Şimdi Leonov'a geçcem şahsen :) Bende fulleyebililirsem geçerim tekrar goliye :)

17. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence şuan goliaht gemisi için erken leonov gemisi ile ihtiyacınız olan ekipmanları tamamladıktan sonra goliye geçmeniz mantıklı olacaktır çünki siz şimdi kasılmak için çabaladığınızda goli olduğunuz için sizi bunaltacaklardır sürekli kesmek isteyeceklerdir ki bu da çok olası bir ihtimaldir bence ekipmanı tamamlayanız sonra goliye geçiniz.

18. Tamam Modum Şimdi Leo Aldım Hemen Geçiyorum

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

E

20. Nefes

Nefes User

Merhaba

Çok doğru bir kara verdiniz emin olun kolay gelsin tez bir zamanda umarım envanterinizi bir goliye göre yapar ve golininda keyfini çıkartırsınız tabiki bu kesilmeyeceğiniz anlamına gelmez bir gerçek olarak söylemek istedim tabiki şuda var kendinize denk kişileride keseceksiniz kolay gelsin iyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.