Nasıl Kasılabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EndlessSong tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Teşekkür Ederim Modum Şu Andan İtibaren Leoyum :D

2. Hangi serverda oynuyorsunuz ki bir daha goliath alamamakdan korkuyorsunuz

3. Modum 5k uridium vardı ve 6. lf 3 ü aldım çok teşekkürler Ama Daha 9 tane daha var

4. İşe yaradı mı yani?? Ne kesiyorsun dewo mu?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her şey zamanla bizde bu oyunu oynuyoruz ve bizlerde zaman ile bir şeyleri yapabildik halada yolun başı yapmaktayız siz kendinizi sıkmadan zevk alarak oynarsanız daha keyifle geçecektir oyun emin olunuz.

6. Gerçekten İşe Yaradı 2 saatte yaptım Devolarium Boss Devolarium Ve Sibelon Keserek Yapabilirsin Dostum.

Modum Ben Size Bişey Sorucam Neden Türk Serverlerinde Golilere 10m basıyolarda Yurt Dışı Serverlerine en fazla 3m para basıyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  7. Şöyle açıklayayım o 3m basanlar da Türk :D Kısacası Rekabet var yani :)

8. :D ahahah ama hep türk mü basıyor acaba :D

9. Bunu size forumdan bir örnek vererek anlatmak istiyorum:

Türk Formu Mesajlar:113.418
    Rus Formu Mesajlar:99.541
    Fransız Formu Mesajlar:65.382
    Alman Formu Mesajlar:61.410

Yukarda gördüğün istatik üzerine Türkler'in bu oyunda ne kadar yoğun olduğunu anlayabilirsin
    Üye sayısı ne kadar artarsa açık artırma fiyatları o kadar artar

10. Tamam Teşekkür Ederim Hemde Türklerin Bu Oyun Üzerine Olan Yoğunluğunu Anlamış Oldum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.