Nasıl kasılırım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ɔαяκɢυαяɔıαп- tarafından 16 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi : Goliath
    Tasarım : Açık arttırmadakilerin hepsi
    4Lf3 3Bo2 Gerisi full Lf2 ve Bo1
    Hellstorm launcher en iyisi
    Full elit hız
    7 Flax 1 İris - Uçuş düzenleri creditsle hepsi
    Arge 3
    Ekstralar Neredeyse hepsi var
    Level 12
    Credits 3091332 Uridium 38.942

En kolay hangi şekilde ve nasıl kasılabilirim ? Yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun :)

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Gemizini leonov yaparak eski haritalarda kasabilirsiniz.Elinizdeki Urıdıumlarla LF3 almalısınızki vuruşunu arttırmalısınız.

Iyi Forumlar

-Keskin- bunu beğendi.
  3. Teşekkürler modum. Ama oyuna çoğu kişi para yatırmış. Eski haritada kasılmayı denesem baskın yapıp imha ediyorlar hemen.

4. O seni imha eden oyuncular da eski haritada leonovla kasilarak fullenmisler. Ki.seye bilip bilmeden para yatirmis damgasini koyma. Oyuna para yatiramiyorsan eger azicik patlamayi da kabulleneceksin. Full olmak istiyorsan acilarina katlanacaksin. Bedavaya full olmak yok. Iki yolu var ya para yatiracaksin ya da emek vereceksin. Iki turlu de belese gelmiyor full hesap. Para yatiramiyorsan katlanacaksin patlatilmaya.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eski haritaların baskın alması bir hayli çok oluyor.

Leonov gemisinin ev avantajı özelliği sayesinde kolay lokma olmassınız.

Elit kalkanlarınızı ve LF3 lerinizi tamamlamalısınız.

Eski haritalarda kasılmanız daha kolay olur.

Keyifli Forumlar.

6. Leo alıp lf3 b02 fulle bir goliye göre çok azlar.. Baskın cidden çok oluyor patlaman da normal arada bir diroitlerinin hasarına bak patlamasınlar:D

7. tr serverinda bu ekipmanlarla kolay kolay bi yere gelemezsin acik ve net bunu herkes biliyor tr serverinda yeni oyunculara yer yok gibi ben trde az bi sure oynadim diyemiyecegim oynamaya calismaya katlandim sana tavsiye yabanci serverlardada turkler dolu merak etme yalniz kalmazsin illaki tr swsi diyorsan yuklu miktarda para yatircan yada 7/24 oyunda kasilacaksin gerekirse x2de lordakia keseceksin

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

TR serverlerinde bir yere gelemessin sözü biraz yanlış gibi olmuş.

Klanlar var,bir klana dahil olunursa kolayca kasılıyor.Yüksek seviyelere gelen arkadaşların hepsi para yatırarak değil,klan ve arkadaş desteği ile gelenlerde var.

Unutmamak gerekir bu bir takım oyunudur.Ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olunursa,gelişim o kadar kolay oluyor.

Keyifli Forumlar.

9. Hepinize teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Açık arttırmadan leonov alıcam şimdi 5m'ye inşallah gelir. 7/24 kasılan bi klan da bulurum kendime orda kasılırım. Çok saolun :) Konu kilitlenebilir.

10. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Konunu Kitlenmesi uygundur...

Iyi Forumlar ve Teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.