nasıl kasılırım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *•–•-•тнαɴαтoѕ•-•–•* tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sizden bir öneri almak istedim. nerde nasıl kasılayım ve en kolay nasıl uri kazanırım oyun sürem 6-7 saat berki daha fazla gemim

Gemi:goliath(venom,sentinel),ageis(veteran),vega(şimşek)
    lf3 35 bo2 30
    8iris 1 apis 1 havoc
    14 arge
    pet var kami 3, tic 3 ,oto toplama 3,hammedde toplama 3

2. pala toplayıp zeta açman ordan hem havoc, hem arge dosyası, hem de gelen uri ve anahtar ile kutu açman yararına olur.

3. zeta yap ageis le kasıl ben unde 1500 pala yapıp takas ediom diger satler kasılıom

4. adını okuyamadığım ilk başta cavap veran arkadaş saolsaın :D az önce zeta yaptım (havoc geldiii :D)zetaya devam etcem senin dediğin gibi

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  5. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Hem zeta yaparak havoc tasarımı kazanabilirsiniz ayrıca 25 adet anahtarı biriktirip özel günlerde açabilirsiniz ayrıca gelen uridium ile Arge yapabilirsiniz. Bence bir an evvel 24 arge kalın sıkmaya göre yetenek ağacınızı şekillendirin. Keyifli forumlar.

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  6. Arkadas dogru söylüyor paladium toplla gelen gg lerle full zetaya bas havoc fulle yince epsilon yaplmaya basla lf4 veriyor kutuda açabilirsin cubi kes korsanda takil falan :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.