NASIL KASILMA KONFİSİ HAZIRLIYAYIM...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !BeTeR! tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !BeTeR!

!BeTeR! User

arkadaşlar şimdi öncelikle ben tallon kesiyorum genelde ve bana şöyle kasılmak için bi konfi söyleyin tam olarak nasıl olur gemim özelliklerine gerek yok ben goli kullanıyorum goli hızı 300 pro ile 360 oluyo ve bence çok yavaş full hız taksam gemiye drodileri kAlkanlıyorum bu sefer de vuruşum azalıyo siz bana deyin güzel bi kasılma konfisi ben onu yapayım ( sakın kaçış konfisi falan düzenlemeyin 1-6 1-7 gelen adamlar sepromlu x4 len 60 k vuruyolar zaten patlarım...)

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi Forumlar.

3. !BeTeR!

!BeTeR! User

eee mod taşıdında ne oldu cevap veren yok bırak burda kalsın ALLAH ALLAH ....

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Uygun olan yer burasıdır. Bekleyiniz cevap verenler olacaktır. Bir daha yaptıklarımızı dikkate almayıp aynı yere yanı konuyu açarsanız uyarı alırsınız.

İyi Forumlar.

5. !BeTeR!

!BeTeR! User

BARİ sen cevap ver modum

bide modum yeni başlayanlarla ne alaka ben onu çözemedim ki ben yeni başlamadım ki kaç senelik darkorbit oyuncusuyum buna anlam veremiyorum...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  6. Kaçış istemiyorsan 2 konfiyi de ağır dizmen iyi olur. Gemiye full kalkan droitlere full silah koy.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İsim olarak yeni başlayanlar haklısınız. Ama oyun hakkında nasıl ilerleyeceğinizi veya neler yapacağınızı sorduğunuz konular buraya açılıyor.

İyi Forumlar.

8. !BeTeR!

!BeTeR! User

modum yeni başlayanlar tm eyw koydun da genel konularda herkes çabucak cevap veriyo ben birinin cevabını okuycam fikrime yatarsa konfimi hazırlayıp oyuna başlıcam da gözüm kulağım forumda yani .D cevap veren yok...

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ben size yardımcı olayım.

Sizin ihtiyacınız vuruş yaptığınız konfide biraz hız sanırsam, bunun için gemiden 3 tane kalkan çıkartıp yerine hız koymanız 360 lık hız miktarını artıracak. Hız konfinizden de droitlerden 6 tane kalkan çıkartıp lazerde koyabilirsiniz.

İyi Forumlar.

10. !BeTeR!

!BeTeR! User

modum müthiş karışık bi cevap olmuş :D :D kb uğraştıracam ama daha ayrıntılı deseniz...

anladım modum kimseden cevap yok herşey için teşekkür ederim gece kuşu kardeş sanada lütfen cevap yazmanıza gerek yok direk kilitleyebilirsinz iyi günler...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz.

Forumun bir düzeni var bu düzeni sizin için ihlal edersek diğer üyelerimizde isteyecektir. Bu düzeni bozmamak en iyisi. Size yardım edecek üyelerimiz ve fm lerimiz var ama siz istemiyorsunuz.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.