Nasıl kasılmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [PREMIER42] tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben tr2 de oynuyorum eic deyim 12 lwl goliathtım ekstradan 3 hangar var birinde leo var diğerleri boş leo dizili değil ama gemide 1lf3 var geri kalan lf2 3fax var kalkanlara gelince 2 elit diğerleri 5.000 kalkan veren hızlar 10 elit hız var
    Ben şimdi bundakileri leoya katıp eski haritadamı kasilim yoksa grup bulup cubi tallon gibi uzaylilarmı kessem?
    Ne yapım bi akıl verin

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar

3. Obezinho

Obezinho User

Bence leonov ile eski haritada kasılmalısın lf3 ve bo2 sayını artırınca goli ile diğer haritalarda daha rahat kasılabilirsin.

[PREMIER42] bunu beğendi.
  4. Katlayici alip vegance gemisi ile pvplerde kutu toplayabilirsiniz.1 hafta 3.5 tldir.1 hafta boyunca surekli kutu toplarsaniz oyuna da 3-4 saat giroyrsaniz 300 k uridium kasarsiniz.

5. Oyuna Su siralar para yatiracak durumda degilimde tr 2 de oynayaniniz varmi icinizde

Yardimlariniz icin tesekkurler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2015
  6. Onemli degil para yatiramiyorsaniz da leonov ile kucuk haritlarda kicu kyaratiklar kesin derim

7. Acaba katlayici nasil aliniyor nerden para veriliyor kredi kartiysa yapamamda

8. Telefon,kredi karti,bazi yas gerektirmeyen kartlardan yapilabiliyor.En kolayi telefon(mobilodeme,paytogo) ile Darkorbit sayfasinda Uriduum bolunumune girin ordan premium&abonelik bolumune girin orda doubler advantage pack yazar 3.5 tlye 1 hafta alirsanix avataj kutularindan cikanlar 2 kat artar.

9. Ben yani gitsem 4 haftalik alsam haftada 300k u dan 1.200.000u olurmu yada alirsam kac saat topliyim

Birsey daha sorabilirmiyim acaba eger 1.200.000 u yaparsam neye harciyim ve kimileri leonun tasarimi var diyo nasil oluyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2015
  10. Yani somdi 4-1 42 ve 4-3 haritalarinda kamufle alip kutu toplarsaniz 1 saatte 7000 uridium kasiliyor.4 saatte 30 k uri demek bu.Haftada isr 200 k 1 aylik alip toplayin 800 k uridium+en az 5000 gg gelir.Bu ggleri Zeta kapisina basin.Uridumlarla anahtar alip acabilirsiniz.Ilk 4 irisinixi uridium ile alabilirsiniz.Pet alip 8 level yapip 3 . seviye modullerden +3 tane 3. seviye radar alabilirsiniz.Argenizi arttirabilirsiniz.

11. Ben bunu seneye yazın yapacağım günde rahat 9 10 saat oynarım ne kadar olur ve onlarla ne yapmalıyım aiges mi alsam yoksa goliath dizim tasarımı mi alsam? 1 ayda 10 saat oynasam 2.000.000 gibi bişey oluyo ne yapmam gerekir

Ya bu bu katlayıcı pete etki ediyormu yani öyleyse 2 kat toplar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2015
  12. Sahmeran

Sahmeran User

pet veya kendin farketmiyor. 2 kat geliyor her türlü.

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.Dikkatli olalım lütfen.

İyi forumlar

14. Ozur dilerim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.