Nasıl Kasılmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LasTSHoT tarafından 19 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LasTSHoT

LasTSHoT User

Merhaba Arkadaşlar, Ben Darkorbite 2 Hafta Önce Başladım Ve Gemimi 11 lf3 Gerisi Full lf2 Az

Sayıda bo2 Kalkan 1 Iris 6 Flax Goli Yapabildim. 12 Lvlim ve Uri Kasmak İstiyorum. Çok Acele

Edip Pet ve Toplama Modülü Aldım. Şimdi Uri Kasmak İstiyorum. Nasıl Uri Kasailirim? Oyuna Az

Miktar Para Yatırma İmkanım Var.

2. 11 tl ye katlayici al ve X-8 haritanda 2 hafta boyunxa etkinlik kutularini topla derkm .Sirf petim 30 dakkada 60 gg kasiyor.

3. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritalarında saimon , mordon , devolarium ve sibelon imha ederek kasabilirsiniz. Şu anda seviyeniz x-6 ve x-7 haritalarına yetiyor. Orada Kristallin , Kristallon ve bir kaç kişi Cubikon imha edebilirsiniz. 12 seviye olduğunuzda ise x-8 haritasına girebiliyorsunuz.

Zamanla biriken krediler ile açık arttırmadan eksik olan malzemeleri tamamlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca biriken uridium ile arge yapabilir , ek hangar alabilir yada uçuş düzenleri alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.