Nasıl kasılmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsCaLaDe5731 tarafından 11 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar öncelikle gemimin özelliklerini herşeyiyle yazıyım.
    Mevcut gemiler Bu arada lv 18 :)
    Goli(Solace-Diminisher)
    Vega(Lightning)
    Citadel-Aegis-Spearhead ve bu üçü
    4 adet lf4(2 tanesi 2 seviye)Kalanı full lf3
    bo2 ve hız jenaratörleri felan full.
    8 iris(Apis 20 parça premiumla şuan 182.500 gibi bişi istiyor)-(2 HAVOC)
    Pet(Oto toplayıcı 3-Kamikaze 3-Ticaret modülü 1(iş görüyor)-Hammadde toplayıcı 2)
    İşte bunlar var arkadaşlar.Şuan birleştirmeden spectrum veya venomu 38 bin uriye 2 nano kondansatör alarak alabiliyorum.Sizce alsammı? Yada nasıl kasılıyım.Şuan tallon kesip kutu felan topluyorum ama akıl akıldan üstündür sizede sormak istiyorum.
    Ekleme:
    İrisler 7 tanesi 3.seviye-1 tanesi 8.seviye

Son düzenlenen: 11 Ocak 2017
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cubikon ve Low kapısını yapmanızı tavsiye ederim. İkisi uridium kasmak için güzel yerler.

Paladyum veya kutu toplayarak zeta kapısı açın havoclarınızı tamamlarsınız.

Zetadan elde ettiğiniz günlük dosyaları ile arge, yeşil anahtarlar ile zeus ve lf4 lerinizi tamamlarsınız.

İrislerinizin geliştirmesi yoksa geliştirin, hasarı ve kalkanı iyi oranda etkiler.

Spectrum gemisini birleştirmeden alın bence daha ucuza gelecektir.

İyi forumlar.

EsCaLaDe5731 ve JUPlTER bunu beğendi.
  3. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim modum.Direk gidip spectrumu alıcam birleştirmeden.Bu arada Low kapısı daha önce hiç yapmadım bilgi alabileceğim bir link verirseniz minnettar olurum.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz görevimiz. :)

Grup kapısı LoW hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.