Nasıl Kasılmalıyım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 8 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Benim 5 irisim var full lf-3 ve bo2, tallonu yaklaşık 3 dakikada kesiyorum yani çok sürüyor.Sorum şu nasıl kasılmalıyım cubi dönmekten bahsetmiyorum tek başıma nasıl yol izlemeliyim nasıl kasılmalıyım. Son olarak da alfa kapısı zeta kapısından daha mı zor daha mı kolay?

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sizin öncelik olarak tamamen görev yaparak kredi biriktirip, irislerinizi 8'e tamamlayıp açık arttırmadan yada birleştirmeden alarak yola başlamanız lazım. Daha sonra cubikon ve kristallon ikilisi ile devam ederseniz baya yol ilerlersiniz. Alpha kapısı zeta kapısından daha kolaydır. Tek zorlanacağınız alpha kapısında 80x kristallin 80x sibelonittir. Ama zeta kapısının ödülleri alpha kapısından daha avantajlıdır :)

İyi forumlar

.Paradoks. ve tahrefyalcin34 bunu beğendi.
  3. Yav modum lutfen 0dan gemi dizenlere cubide kasilin demeyin bu cubiyi yol gecen hani ettiniz. Biz de gemi diziyoz zevkine 0dan biz gidip milletin cubisine vurmuyoz. Cubi NAMUSTUR.:D

tahrefyalcin34 bunu beğendi.
  4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Güçlendikten sonra cubikona gidebilirsiniz diye söyledim :) Uzay haritasında her yaratık herkese aittir herkes özgürdür :D

İyi forumlar

5. 15 levelim ama geminin içi boş ilk baştaki görevleri yaptım zaten çok önceden ama ara verip tekrar başladım ve şu an olan görevler hep zor görevler şimdi ne yapabilirim peki

Güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 May 2019
  6. Hashirama

Hashirama User

bence alpha kapısını yapmak senin için gereksiz ki bende yapmadım alphadan önce zeta yap bende o şekilde yaptım alpha beta gamma kapısını bence elit kasan adam döner zeta yap uridiumu nasıl kasıcam dersen kristallon kesebilirsin şirketinin x-3 x-4 haritalarında seri slot kesebilirsin lazım yada benim yaptığım gibi katlayıcı alıp kutu toplayabilirsin ben spearhead ile topluyorum ama eğer ona para veremem diyorsan vengance iyi bir seçim kutu toplamak için(v-avenger tasarımı tercihim) kredi nasıl kasılır dersen bence en iyi x-7 haritasında kristallon boss tallin lerde kasılır lokum da kesebilirsin ama x-7 daha mantıklı geliyor ama ben şahsen kutu yapıyorum pazar günüde zetaya basıyorum oradan anahtar ve günlük dosyası geliyor ve kapıyı açarkende cephanemide kasmış oluyorum iyi şeref ve tp de veriyor benim verebileceğim tavsiyeler bu yönde umarım yardımcı olabilmişimdir

.Paradoks., Manitu ve tahrefyalcin34 bunu beğendi.