Nasıl Kasılmalıyım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve IParamoreI tarafından 30 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IParamoreI

IParamoreI User

28 arge kutu argesi, 9 promethus lazeri, 7 tane 11. seviye kalkan; 13 tane 10. seviye kalkan, full hız, apis var zeus yok. Havoclar ve hercüleslerim tam. Promethus lazeri için rinuks kasıcam Droit düzenleri burgu kalp güve var. 3m x2 var. x2 ile kasmayı düşünüyorum. Gemi olarak aegis elite, solace, venom, gemilerim var hangi gemi ile hangi konfi ile kasarsam iyi olur. Birleştirden diminisher, sentinal, specturum alabiliyorum. Sayborg falan almama daha çok var

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Gruplara girmeniz daha mantıklıdır. Ayrıca en düşük promerium taşı ile besleme yaparsanız tek başınıza daha hızlı kesebilirsiniz. Ağır konfigirasyon ve burgu diroit uçuş düzeni ile İmpulse II leri kesmeniz için hiçbir sebep yoktur :) Prometheus lazerleri için size ;

İyi avlar

3. IParamoreI

IParamoreI User

gruplara girersem ilk sıkana rinuks veriyor. İlk benim sıkacağım grup bulmak zor. gemi olarak hangisini önerirsiniz

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Solace gemisini kullanmanızı tavsiye edebilirim, bu şekilde darbe puanınız ve kalkanınız azaldığında yeteneklerinizi kullanıp daha uzun süre npc kesebilirsiniz. Ayrıca grup dışında yalnız kasılacaksanız sürekli impulse kesmenizi öneririm, bu şekilde daha hızlı rinuks kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. bl haritasında kasılacaksan diminisher kullanmanı tavsiye ederim, normal mapte ise ne yapacagına kalmıs biraz boss talon doneceksen yine diminsher, öbür türlü bende manitu mod gibi solace öneririm % 35 dp basıyor seri seri kasılmaya devam edersin süreside 1 dakika mı öyle bişey , tabiki oyunun her döneminde venomda iyi bir tercih olmustur her nekadar artık tekillik hasarının tamamını yedirsen bile max hasarı 180 bin olmusken

6. IParamoreI

IParamoreI User

Promethus için anahtarı uri ile mi almayalım yoksa zeta yaparak mi?

7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Ben zeta kapısı yaparak yeşil ganimet anahtarını elde etmenizi öneririm. Böylece fazla zarar etmemekle birlikte zeta kapısından alacağınız günlük dosyası ile argenizide yükseltebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. IParamoreI

IParamoreI User

Konu kitlenebilir.

9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.