Nasıl kasılmam gerek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve starwormıs00 tarafından 6 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben oyunda tek başımayım 11lf3 10elit hız 8bo2 kalkan var geri kalanı normal credilik pet 4lw 8 irisim aegis kullanıyorum.
    14 'le lim sizce nasıl kasılmam gerek(cidatel veteran var sürekli skylab yolluyorum)
    Şeref ve uridium kasmak istiyorum

2. GRILucid

GRILucid User

bence alabiliyosan venom alamıyosan enforcer ile talon kes bulabilirsen cubi gruplarına katıl hem kredi kasıp açık arttırmadan eksiklerini tamamlarsın hem de hızlı uri kasarsın. Kastığın urilerle ilk olarak burgu al %20 hasar attırıyor çok işine yarar

3. Dediginiz doğruda cubi gruplarını hic biri beni almıyor 2-3lu grup halinde kesiyorlar
    Sizce önce neyi tamamlamam gerek bu arada

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Size tavsiyem bir klan bulmanızdır. En azından iki üç kişilik bir grupla kasılmanız daha kolay olur. Diğer oyuncuların yazdığı gibi bende x-7 haritalarında takılmanızı öneririm.

Öncelikle geminizde 15 tane hız jeneratörünü tamamlayın sonra lf3 lerinizi tamamlarsınız.

İyi forumlar.

5. teşekkürler modum başka önerileriniz varmı

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminizin silahları tamamlanınca paladyum toplayarak kapı açın bence yada sıkılmam derseniz 4-x haritalarında kutu toplayın.

Daha çok küçük yaratıklar kesin ne kadar hızlı keserseniz o kadar iyi. Görevlerinizi bitirin petin seviyeside yükselir bu sırada.

Skylabı aksatmadan geliştirin. Ordan gemiye promerium gönderip satarak kredi elde edersiniz onuda açık arttırmada harcarsınız.

Aklıma geldikçe yazarım yine. :)

İyi forumlar.

7. teşekkürler efendim

VALEYARD bunu beğendi.
  8. hocam bu arada great britaniada oynuyorum orda türk filan varsa takılar biliriz

9. sabırlıysan görev kulesinden önce bütün küçük görevleri al hızlıca yap hep en basitten ilerle hem uri hem geminin bir çok ihtiyacını ödül olarak alırsın artı rütbe yükseltir şaşırıcaksın ne kadar çabuk geliştigine ve tavsiyem uri ve kredilerini boş şeylere diil gerekli olan acil elit ihtiyaçlarına kullan ihaleye giriceksen sabaha karşı 5-6 ihalelerinde son 20 saniye kala yenile son 10 saniye kala bas ucuza alırsın kredilerini asla bölme dagınık ihaleye girme boşa zaman kaybedersin ve sıkılırsın bol şans

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bunu arkadaş arama bölümünde konu açarak arkadaş arayabilirsiniz.

Bu arada henüz hesabınız çok gelişmemişken bence TR serverlerinde hesap açın yabancı serverlerde pek Türk oyuncuya rastlamayabilirsiniz, tabi yinede siz bilirsiniz.:)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.