Destek nasil kasmaliyim ne yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™MaTaPaiSanoS™ tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle oyuna yeniden baslamayi düşünüyorum tr5 te bir hesabim vardi onunla devam edicem . özellikleri:
    aegis-goli-leonov
    ful lf3 kalkan hiz
    8. sev pet kami2 toplayici2
    19 arge 8 iris

şimdi tr5teko oyuncu çokluğu nedir bilmiyorum cuni grunu falan varmi haberim yok. mmo da oynuyorum. eger tr5 le ilgilo bildiginiz bikac sey varsa (mesela sirket degistir eic gec, orda daha rahat kasilirsin gibi) beklerim.

onun dışında ne yapmalıyım nasil ilerlemeliyim. palaya gitmeyi denedim bir cok kez ama bi yarim saat takildiktan sonra batiriyorlar. tr5te bir filoda lazim olucak galiba bana, tr5te oynayan arkadaslar varsa yardimci olabilirlerse cok minnettar kalirim

Teşekkürler

edit: birsey daha sormayi unuttum. hangi tasarimi lullanmaliyim kapilardada cubidede golimi aegismi ve birde konfi ayari söylerseniz kasilmalil iyi olur. bir sey daha yeni bi tasarim cikmis galiba pusat diye onuda alabilirim nasil birseydir o kasilmamda daha yardimci olurmu??

yardım edicek kimse yokmu ya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Forumda alt alta yazmanız Forum kuralları gereği uygun değildir.

Hesabınızın durumu iyi gibi,bundan sonra yapmanız gereken Zeta kapısı yaparak Havoçlarınızı tamamlayıp Arge nizi 24 e göre ayarlayıp kalın sıkmanızdır.

Tr5 te aradığınız klanları,klan arama kısmından bulabilirsiniz.

Gemi olarakta kasılırken Aegisle oynayabilirsiniz.

Konfigrasyon konusunda da bunu kendiniz bulmalısınız.Diroit uçuş düzenleri o kadar çoğaldıki,seçeceğiniz konfigrasyonlar karşınızdakinin uçuş düzenine göre değişmektedir.

Keyifli Forumlar.

3. öncelikle alta alta yazdığım için özür dilerim. 2. olarak ilginiz için teşekkürler.
    Konfigrasyon olarak ben kasılmalık bi konfi arıyorum geneldede uçuş düzeni olarak kalp ve bu yeni çıkan 300bin credilik uçuş düzenini kullanıyorum. Ama bi türlü güzel kasılmalık yapamadım. bir tane örnek verebilirseniz çok iyi olurdu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.