Nasıl nerde Kasılmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Arkadaşlar ben sizlere en güzel nerde kasılırım bunu danışmak istiyorum

Gemim goliath ( encorcef )
    1 iris 6 flax
    6 lf3 kalanlar full lf2
    6 bo2 kalanlar 128 bin credits'lik

Seprom besliyince kalkan 150.000 kadar çıkıyor
    Öncellikle şunu belirteyeyim tek başıma kristallon lokum kesebiliyorum Ancak birde sizin tavsiyeleriniz nedir onları öğrenmek istiyorum ?

Ben US2 ( ABD BATI ) Oynuyorum server çok boş ve rahat kasılabiliyorum fakat dezavantaj cubi partileri olmuyor olsada zayıfları almıyorlar yani full lokum krismi devam edim Görevleri yapmaya çalışıyorum yardımlarınız nedir ?

Ek not : Birde 4-5 haritasında herhangi bir uberstreuner ( x1 ) kessen bile arge veya güçlendirici düşme olasılığı varmış doğrumudur teşekkür ederim

2. MrGhostt

MrGhostt User

Tek kris kesersin ama bence bu ekipmanla 2 dakika rahat sürer . Bence direk bir leonov al eskide kasıl . Skylabı geliştir . Sw boşsa açık arttırma ucuzdur diye tahmin ediyorum . İrislerini fullemeye başla . Çoğu kişi lf3 bo2 fulle der ama önce malzemeyi alıp sonra içini doldurmak daha önemli . Sarı taşı 1000e satabiliyorsan sürekli eskide kastığın uriyle gemiye hızlı sevkiyat yap . İhalesinde lf3 23 milden az olan arkadaşlar içinde geçerli bu . 10000e lf3 alacağınıza skylabdan taş gönderip ihaleden credi ile alırsanız kara geçersiniz bo2 içinde geçerli . Eskide takıldın 7 iris 15 lf3 15 bo2 yaptın diyelim hop yeniye geçerken goli veya yeterince credimiz varsa ihaleden aegis alıyoruz ve üşenemden kris kesiyoruz ve biraz arge yapıyoruz . Eğer vip çekme imkanın varsa yenide pet alıp kami ile birlikte çok rahat ilerleyebilirsin çünkü x-5deki yaratıklar kami 3 ile tek vuruşta patlıyorlar . Büyük krisde 2 kamiye patlıyor (sende vururken) yani uzun lafın kısası şuan bir leonov alıp eskide takılmanı öneririm .

Ayrıca uberde log ve 1 saatlik güçlendirme düşüyor ama streuner lordakia falan bunlardan düşme olasılığı 100 milyonda 1 . Mordonlardan genelde 1 saat güçlendirme düşebilir . Uber krisden genelde 2 taneden 1 inde log veya güçlendirme düşüyor .

3. WolfTR

WolfTR User

Leonovdum zaten ben ama eskide hiç ama hiç kasılamıyordum şimdi daha rahat uri credi kastığımı düşünüyorum ben sadece daha fazla kristallon ve lokumlardamı takilim yani leonovken eski haritada 10 günde kastığımı goli aldım alalı 3-4 günde kasıyorum hemde yeni haritada yardım eden çok fazla akşamları oluyor ama ben daha fazla gündüzleri kristallon ve lokum üstünemi durayım onu düşünüyorum birde 4-5 için eknot yazmıştım onude cevaplarsan sevinirim teşekkürler

birde kristallonu roketatar ile taş çatlasa 4-5 dakka lokumuda 2-3 dakkada kesebiliyorum

4. fbrecep123

fbrecep123 User

bak leonov al o 5dk da ne kadar urıdım credı kasarsın x4de sıbo keserek bende ırıs almak ıcın suan 28lf3um var ama leonov aldım sırf ırıs fullemek ıcın abd2 de zaten fıyatlar cok ucuz bıde saat farkı var bızde sabah onlarda gece oluyordu herhalde ama sımdı gelısmeden sana onerı verıyım ırısler 8m lf3 11m vb fıyatlarla de2 de baslayabılırsın baskın atan yok zaten

5. WolfTR

WolfTR User

Önerileriniz için teşekkür ederim ama dediğim gibi ben goliath almadan önce hep sibelon kesiyordum yani yarım saate 1M 200 bin m zor kasıyordum yani böyle sanki daha iyi gibi geliyor ama genede teşekkürler birde şu
    x5 de yaratık kesince ( uber ) günlük dosyası veya güçlendiricimi çıkıyor

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

Uber yaratıkları nasıl kesmeyi düşünüyorsunuz ? Goliath aldınız ama artık npcleri daha yavaş keseceksiniz ve tamir süreniz uzayacak.. yarım saatte 1m bile kasamayabilirsiniz..

7. WolfTR

WolfTR User

kesmek değilde ben sadece o güçlendirici ve günlük dosyası düşüyomu onu merak ediyom

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Evet vermektedir. Ama her kestiğiniz verecek diye bir konu söz konusu değildir.

Keyifli Forumlar

9. WolfTR

WolfTR User

Modum her kesilince vercek diye bişey olmazda peki bir ihtimal verme şansınız varmı yani nekadar ihtimal düşer

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bu konuda herhangi bir bilgi yoktur.

Keyifli Forumlar

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

Tahminen saatte 3-4 tane güçlendirici düşürebilirsin.o da 1 saat ile sınırlı,pek işine yaramaz bence.günlük dosyasıda çok zor düşüyor.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eğer cubikon gruplarında kasıla biliyorsanız cubikonu tercih edebilirsiniz.

Ancak kasılamıyorsanız cubikonda kristallon keserek devam edebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.