Nasıl nerde napmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 4 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Arkadaşlar venom tasarımı var ve 9 irisim. 1 Lf 4 gerisi lf3, 33 argeyim. Hız ve kalkan jeneratörleri elit. Cubi dönüyorum genellikle ama bazen olmuyor grup. Nerde nasıl kasılmalıyım ? kapı tamamlamaya çalışıyorum zetaya gg mi kasayım yoksa kasılayım mı ? yoksa sürekli ikisini devam mı ettireyim ?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kapı olarak zetaya yönelmeniz iyi olur. Kapıdan gelen anahtarları biriktirip lf4 araya bilirsiniz ve ayrıca havoc tamamlayabilirsiniz.

Tabikide bunların 2 sinide bir arada yaparsanız çok faydalı olur.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

3. νιѕquє

νιѕquє User

Boş zamanlarda tallon dönüp belli bi saatten sonra palladium toplayıp gg yaparsan iyi olur. Biriktirdiğin gg'leri zetaya basarsın, bir yandanda tallondan gelen urileri biriktirir kapı indirimi olursa onlarıda orda harcarsın

4. Megatr0n

Megatr0n User

Anladım cevaplar için sagolun. Peki diroitlerin seviyelerini geliştirmeye başlıyım mı ? Yoksa burgu düzenini almayı düşünüyorum ona uri mi biriktireyim ?

5. havoc sayını yazmamışssın eğer havocların yoksa havoclarını fullemeni öneririm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.