nasıl olabilir ki ya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Bu videoda adamın kalkan 2.731.148 nasıl olabilir arkadaşlar goli yaa bi bakın lütfen 1.20 saniyede gözüküyo 3m kalkan nerdeyse adamda olamaz ki bu ??
    Ayrıca yine 1.17 de gözüküyo adam 600k vurmuş 2.700.000 kalkanlı konfide şaka mı ya bu?? hatta bir de 1.50 de gzüküyo 850 k vurmuş bu nedir ya?? adam karıştırmadan rsb ile ucb yi sadece ucb 250k vuruyo

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Sizin Konuyu cevaplamak için araştırmamımamız gerekir.

Iyi Forumlar

3. Adam videonun ortasında programmı kullanıyor ne o öyle hem o kadar kalkanla 300k üstü vuramazki.

4. _DODGE_

_DODGE_ User

Kardeşim hile bu adam butun kalkan guclendiricilerini açsa dahi en fazla 1.5 m kalkana cikar oda herkulle beraber tum itemler 16 lwl olması gerekir. (seprom dahil)

Ayrıca adam 1.27 de rakibinin butun itemlerine bakabiliyor bu normalde illegal bir şeydir.

Ki bunu havocda yapıyor kalkanı en fazla 750.000 civarı olması gerek.

600 k olayına gelince 2 hasar guclendiricisi seprom 16 lwl item olsa bile bu degeri vurmak imkansızdır.

Benim bildigim hasar en fazla %20 oluyor. Arge ile 30-40 arasi oluyor.

Sonda ki mamımamız benim öldürdü :D

5. senberk99

senberk99 User

aynen bu ne böyle bişe yapın şu adama çok saçam 3m kalkan var 850 k vuruyor :D adamın her şeyi ful olsa roketatar petin vuruşu roket rsb ucb hepsi karışsa bile 850 k vuramaz veya en fazla kalkan 1.700.000 diye duymuştum bişe yapın şu adama jackpot kazanmış adam resmen hile bu adam yüüzünden jackpotu kazanamamış sondaki adam ayıp o adama da gerçekten

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Adam 1.27 de hileden rakibin itemlere bakıyor.

Ki adam ağır konfide değil adam jet gibi.

7. Belkide ilk kestiği adam kazanacaktı bellimi olur :D

8. senberk99

senberk99 User

ama gerçekten çok saçma buldum araştırın bişey yapın ya banlatın şu adamı bu nedir ??

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu 1 2 yıl öncesinde bir hile sonucu jackpot arenaya katılmış bir oyuncudur.Ve bu kişinin katıldığı jackpot arena iptal edilip baştan yapılmış olup kişinin gemiside kapatılmıştır.

Yani şuanki oyun sisteminde böyle bir durum mevcut değildir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.