Nasıl Rinusk Kasmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hamlet tarafından 20 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hamlet

Hamlet User

Merhaba gemim 20 level 11 pro lf4ler tam apis zeus henüz yok ancak anahtarları ayırdım çifte ödül ve indirimli günde yaklaşık 10 zeta döndüm baya anahtar kastım bu anahtarların bir kısmını pro için ayırdım 11proyum şuan sizce nasıl daha hızlı rinusk kasabilirim 3m x2 var 1m x3 ve 750k x4 var sizce
    1-15 pro yapıp yalnızca gemiye takıp x3 x4le az cephane harcayarak impulse mi kesmeliyim
    2-lazerleri full takıp x1 ile mi impulse kesmeliyim
    3-uridium ile job cephane alıp onunla mı kesmeliyim
    4-pet fazla lazer harcıyor vuruşuna göre elit mermi harcarken petim açık kalmalı mı(lazer slotları açık)

Luminous bunu beğendi.
  2. -İDALI-

-İDALI- User

Eğer uridyumun varsa indirim paketi alıp full ABG kapısı dönerek x4 biriktir. X4 olmadan rinusk kasman çok zor.

3. Aknilox

Aknilox User

seprom varken sadece pro tak diroitlere,x4 le kes
    promerium varken aynı şekil,x3-x2 hepsini harca
    hiçbişey yokken tüm lazerleri tak x1 at

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Prometheus lazerlerinizi diroitlere takıp geminize 1 tane lazer takıp impulse kesmeniz cephane bakımından size kazanç sağlayacaktır. Uridiumunuzu cephane için değil de kapı açmak için kullanmanız daha faydalı olacaktır bu sayede daha hızlı gelişebilirsiniz. Ayrıca lazerlerinizi pete takarak pet ile invoke kesebilir bu sayede uridium kredi takipçi ve rinuks kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. en hızlısı droitlere prometheusları koy.gerisini de yansıma sondası lazer varsa yada hiperplazmitte olabilir.solace ile yüzde 15lik modulunde varsa hızlı kasarsın.yoksa diminisherin yeteneğide işini görür..tabi.ne kadar yüksek vuruş yaparsan o kadar çabuk kesersin npcyi.buda sana daha az lazer tüketimi sağlar.ve zamandan da tasarruf edersin arkadasım..

6. Neden gemiye bir tane lazer takmak gerekiyor? Ben o taktiği uygularken gemiyi boş bırakıp tüm prometheusları droidlere koymuştum.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Uyguladığınız taktiğe devam edebilirsiniz. Bu sayede Cephane Tasarufu yapmış olacaksınız. Konuya gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  8. Hamlet

Hamlet User

konu kilitlenebilir hala tam karar veremedim ama teşekkürler deneyeceğim :)

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.