Nasıl Savaşılır

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Xponie tarafından 18 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Xponie

Xponie User

Merhaba arkadaşlar benim full+full eksiksiz dolu dolu cephanesi olan bir gemim var fakat ben savaşamıyorum benden kat kat kötü gemiler gelip beni kesebiliyor ne yapmalıyım nasıl savaşmalıyım uçuş düzenlerini neye göre değiştirmeliyim nerde ema nerde insta atmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

2. uninstable

uninstable User

Bunu yazarak anlatmak çok zor o yüzden çekilen videoları izlemen gerek, dikkatlice nerde ne yaptığını takip edersin.

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Uçuş düzenlerinin açıklamalarını okuyup kendinize göre bir strateji oluşturmanızı tavisiye ederim.İlk başta iki konfiyide halkada uçuş düzeninde doldurmanız bence mantıklı olur savaştan önce devamında halkanın kalkanınızın azlığına göre kalp,burgu,kıskaç uçuş düzenlerine geçmenizi önerebilirim.Bunun dışında Buz roketi,PLD-08 roketlerinizi zamanlı atıp instanızı ve emanızı rakibin vuruş konfisine geçtiğinde kullanmanızıda önerebilirim.Bu süre içerisinde petinizi koruma modunuzda tutmayı unutmayınız.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benzer bir konuda @ASİL-DENİZCi üyemizin paylaştıı bir mesaj vardı. Umarım işinize yarar.

İyi forumlar

5. Full+full gemiler zaten saniyeler içinde diğer gemileri patlatabiliyor. Öyle çok taktiğe de ihtiyaçları olmuyor.