Nasıl savaşılır ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve omerdmrc16 tarafından 21 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. omerdmrc16

omerdmrc16 User

Merhabalar,
    Oyunda çok tecrübem yok ama gemim şöyle ;
    36 pro hepsi 8 level,10 droit hepsi 16 ,35 arge,gemi sayborg.

Şimdi ben bu gemi ile seprom artı yüzde 20 destekle 270k x6 vs görebiliyorum burguda fakat benden yüksek rütbeli gemilerle vs atınca bir türlü üstün gelemiyorum karşımdaki adamlar da böyle çok süper oyuncular da değil gerçekten adam beni güzel kesti dediğim oyuncular nadir oluyor. Bildiğin kafa kafaya lazer sıkıyoruz ve sürekli patlıyorum herşeyi denedim misal halka ile başlıyorum genelde kalkan azaldıkça kalp daha da azaldıkça burguya geçiyorum konfi boşalırsa tekrar halka alıp aynı döngüyü yapıyorum bir yandan x4 yanına geldikçe x6 sıkıyorum üstüne ema insta vs de kullanıyorum ve patlıyorum tavsiyeniz var mıdır nerde hata yapıyorum. Bu arada bu savaştığım gemiler genelde binbaşı ve üstü gemiler oluyor 45-50 arge arası yani benim rütbem acemi yüzbaşı.

2. öncelikle savaşta kulanılan tonla ekipman ve gemi konfigurasyon gibi tonla olay var 1v1 darkorbit savaşlarını youtubeden izle vs izle anca oyle darkorbit savaş konfisi diyede aratabilirsin youtubede oyunu ogrenmek tecrube savaşmak ise mantık + tecrube iste
    legend of teror araştırabilirisn youtubede

3. omerdmrc16

omerdmrc16 User

tamamdır teşşekür ederim

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhabalar,

Öncelikle sevgili yılmazbey47'in de belirttiği gibi videolardan da destek alabilirsiniz. Örneğin RSB-75 lazer süresini bitmesini beklerdim ben :) ama videolarda oyuncuların Rsb-75 vurduktan hemen sonra UCB-100 lazerine geçtiğini gördüm bunun gibi hayat kurtaran birçok etken mevcut.

İyi forumlar.

5. Akıllı mayın, insta kalkan, enerji transferi gibi ekstra şeyleri de kullanabilirsiniz.