Nasıl seri credi kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve newcode tarafından 16 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. newcode

newcode User

arkadaşlar 23k tornama karşılık 20k urim 50k credim var ben bu uriyi bir şekilde hallettim diyelim credi kasmak için en iyi yer neresi bl haritalarımı cubimi uber kristallonmu ?

2. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

tek cubi kesemiyodun uber tallonu nasıl keseceksin önerim korsan haritasıdır eğer vipseniz oto zenginleştirmeyi kapatıp çöp toplayıp satın en iyi kredi kasma yolu budur veya x-7de talon keserekte yapabilirsiniz

3. newcode

newcode User

klandan arkadaşlardan falan yardım alarak kesecektim

4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

öyle çok kredi dağılıyor pek faydalı olmaz tek başınıza x-7 talon kesmek daha yararlı olur sizin için skylabtanda promerium çekip satabilirsiniz ordanda bi nebze katkı olur

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığı konuyu özetleyici şekilde olmalıdır, '?' işareti gibi noktalama ifadeleri kullanımı yasaktır lütfen dikkat ediniz, konu başlığı tarafımca düzeltilmiştir. Cubikon veya Boss Kristallon keserek seri şekilde uridium ve credi kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. newcode

newcode User

Merhaba,

Öncelikle konu başlığı konuyu özetleyici şekilde olmalıdır, '?' işareti gibi noktalama ifadeleri kullanımı yasaktır lütfen dikkat ediniz, konu başlığı tarafımca düzeltilmiştir. Cubikon veya Boss Kristallon keserek seri şekilde uridium ve credi kasabilirsiniz.

İyi forumlar.​

7. x-8 de streuneR kesiyorum çöplerini satıyorum. çok rahat credits kasabilirsin.

8. Bykurt21

Bykurt21 User

.d

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.