Nasıl seri kredi kasabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liwali22 tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liwali22

liwali22 User

Merhaba arkadaşlar. Oyunda görüyorum bazı adamlar günde 15 20 milyon kredi kasıyorlar. Bunu nasıl oluyorda başarıyorlar. Gemimi anlatayım ve sizde nasıl yapabileceğim hakkında öneriler sunarsanız sevinirim.

Gemim goliathdı fakat bazı arkadaşların söylemesiyle goliyi satıp leonov aldım.

Level 12 TR3 VRU
    -22 tane LF3 var gemi full LF3 ve 6 tane flaxımda LF3 var gerisi şuan için boşta. Bu LF3 lerin 15 tane 5. seviye. Flaxlar 6. seviye 6 tane.
    -3 tane B02 var 1 tanesi 5 seviye. 3 tanede B01 var
    -5'li roketatar
    -Tamir robotu 4
    -Roket auto cpu, Roketatar cpu, Roket turbosu.
    -Pet yok ama seri bir şekilde kredi ve uri kasarsam ilk alacağım şey pet olacak.

Evet arkadaşlar gemimin özellikleri bunlar. Şuan 3-3 ve 3-4 maplarında sibo ve devo kesiyorum mordon falanda aralarında gidiyor. Ama slot keserek gelen kredi yetersiz kalıyor daha diroidleri 8 yapamadım. Skylab yapıyorum oradan 4 saatte 900m falan para geliyor yaklaşık.

Amacım hızlı hızlı kredi ve uridium kasmak. Sizden isteğim bunu nasıl başarabileceğim konusunda birkaç öneri ve ipucu vermeniz. Oyunda yeni sayılırım pek fazla bilgim yok kesmemi söyleyeceğiniz slotların hangi haritalarda bulunduğunu ve isimlerini kısaltma yapmadan yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler. Herkese iyi forumlar iyi eğlenceler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2015
  2. bol kiris keseceksin yeni haritalarda

birde sklab varsa ordan kirede yolaya bilirsin gemiyi

birde yeni haritalar gurup halinde kasil cubi kes kiris kes gunluk sende kasarsin

gurup kapisinda iyi kirede kasiliyor

3. liwali22

liwali22 User

kardeş dediklerinden bir şey anlasam :/ oyunda yeniyim dedim bildiğim slot kısaltmaları cubi devo sibo gerisini bilmiyorum :/ kiris falan ne oluyor

4. Merhaba,

Skylab'ınızı geliştirerek daha çok hammadde gönderebilir ve böylelikle daha çok kredi kasabilirsiniz.

Skylab Geliştirmeleri için tıklayınız:

S.S.S. Skylab Geliştirmeleri

İyi Forumlar.

5. liwali22

liwali22 User

Adminim iyi diyorsunuzda gemi hangarı 4000 daha fazla yollayamıyoruz ki ne kadar çok üretilsede daha fazla yollanmıyor birde sevkiyat modulü 1. seviyeden fazla gelişmiyor bir yenilik yapılması söz konusu olabilir mi acaba şunun gibi sevkiyat modulü seviye atladıkça süre kısalsa gibi bir şey gelse ne kadar güzel olur değil mi :) Skylab üretimim zaten oldukça yeterli geliyor bana fakat çok seri yollama yapamıyorum :/ yinede öneriniz için teşekkürler

6. Merhaba,

Sevkiyat için citadel gemisini tavsiye edebilirim. Yenilik hakkında tarafımıza hiçbir şey bildirilmedi. Şu an için öyle bir yenilik söz konusu değildir.

İyi Forumlar.

7. liwali22

liwali22 User

Citadel gemisi dediğiniz 300k Uri :) açık arttırmadan alabilirim aslında ama adamların Citadele bastıkları krediyi görünce insanın ağzı açık kalıyor. Bu adamlar bu kadar krediyi nasıl kasıyor. Benim hedefim o kadar büyük değil şimdilik 8 diroid yapayım B02 yapayım falan yeter günlük 5 10m Kredi nasıl kasabilirim o lazım bana teşekkürler değerli yorumunuz için. Güzel bir tavsiyesi bulunan çıkar umarım.

8. 5-2 de vip + ageis+ elmas klanca biz kasılıoz herkeste 1m fln kalkan eger çok sert bir dalga gelirse herkes yengeçe geçiyor
    kalkan dp basıoz boylece gunde en az 200m kasabilrsin
    + bu gruplar genelde her 2 taraf kalkan oldugu için hızlı olanlar ararlar genelde agis ve hız konfisi olan o yartıklar toplar ve keserler ageis alıp katılırsın onlara gelişince
    ama şimdilik çok zor tr3 tr2 bildgim kadarıyla kalabalık onun için skaylab yuklen

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım şimdilik eski haritada sibelon ile kasıl ve skylabı geliştirip bir taraftan da promerium gönderip sat.Bu şekilde günde 5 mil kredi kasabilirsin.Bu arada ambar genişletici göremedim ekstaralarda mutlaka almalısın. bo2 ler 10 olunca 3-5 e gidip lordakium keserek kasılırsın...

10. aynen katiliyorum .D

11. liwali22

liwali22 User

aegis mi? citadel alsak olmaz mı citadel daha sağlam özelliklere sahip gibime geldi ama siz ne tavsiye edersiniz acaba? Buarada eklemeyi unutmuşum VİP üyelikte var bende. Kalkanıma güvenmiyorum full B02 doldurabilsem hemen golime geçip devam edeceğimde.

Haklısınız server kalabalık ama gece saat 3te açık arttırmadan goliyi 1.3m krediye aldım vega yı 600k leonovuda 300kdan aldım. Ama iris, lf3 ve B02 lere taviz vermiyorlar gece gündüz full yüksek basıyor millet gece 20m falan düşüyor o aralarda yakalamayı düşünüyorum ama kredi az kazanıyorum dediğim gibi. Skylabda şuan tıkandı tekrardan devam edeceğim. Acaba slotlardan biriktirdiğim urilerle sevkiyatı hızlandırsam iyi mi olur yoksa biriktirip pet mi almalıyım?

Ambar genişletme var yazmayı unutmuşum pardon :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2015
  12. pete ticaret modul al %30 credi alırsın ve gelen uriyi hızlandıra basabilirsin yada uriyle alabilrisin ornegin 1 iris için 50k uri gitcek git 24 uriye iris ddirek al

13. liwali22

liwali22 User

teşekkür ederim öneriniz için iyi forumlar

14. ahmettyran

ahmettyran Guest

Geçen sırf skylabdan[+klan günlük 20m] 10 günde 850.000.000 kredi kastım aegise bastım. Ama hızlı gönder şart ve o yüzden her gönderişte uriden yiyor ama o kadar uğraşa ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.