nasıl uridium kasıcam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemim goliath full lf 3 4 lf4 var kalkanlar hızlandırıcılar full 2-3 aydır oynamıyodum baya unutmusum 90 m credi var pet var 5-6 modül var düzgün hatırlamıyorum ztn birşeyleri taktik verin naısl uri kascam

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu güzel.Kristallon keserek,cubi kesenlere katılarak veya X5 haritalarında seri bir şekilde yaratık keserek Uridium kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Prophecy

Prophecy User

görev yaparak da iyi kasılabilirsin veya kutu toplayarak bu arada hangi serverdesin?

4. tr5 teyim kardeş 5-3 kolay görevleri yaptım 50-60 tane kesmelikler var onları yapacağım arkadaş arıyorum

5. En rahatı paranız varsa katlayıcı alarak pvpde kutu toplamanızdır bunun dışında cubi grubuna katılarak kasılabilirsiniz tabiki adam azsa.

6. senberk99

senberk99 User

bence katlayıcı ile pvpde kutu pette modül varsa veya X-6 da cubi + cubiyi beklerken bos linler :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.