Destek Nasıl yapıyorlar? :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve €feuzay tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. €feuzay

€feuzay User

Oyuna yeni başladım başlarkende 40-50lira yatırdım
    2-3ayda 18lwl oldum aegis ve spearhead gemilerim var pet 10lwl 3lwl kami 3lwl hammede kutu vs.. hepsi full
    30lf3 20b0-2 vesayre bunlar hızlıca dizilebiliyor ve kolay
    benim anlamadığım nasıl bunları 16lwl yapıyorlar nasıl zeta yapıyorlar
    hadi zeta açmak sabır işi nasıl bitiriyorlar
    20tane bo-2 hepsini 16lwl yapmak oooo 1tanesinde 100k istiyo hadi indirimle 65e getirdin diyelim 20X65=1300k uri
    hee bide lf3 hee bide lf4 hee bide uçuş düzenleri var kalbiydi yengeciydi ötekiiydi buydu şuydu onada 800k gidiyo bide pusat çıktı nedir ne değildir hiç bilmiyorum
    Sonuç olarak nasıl bu kadar uri buluyorsunuz eminim para yatırmadan emekle yapanlar vardır nasıl yapıyorsunuz?

2. Merhabalar;

Dediğiniz gibi geliştirme biraz maliyetli kimileri katlayıcı paket alıp full kutu topluyor kimileri çeşitli yaratıklar kesip uri kasıyor.Ama bunlar kısa sürede olacak şeyler değil zaman istiyor elbette.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

bi kere para yatirmadan bunlarin olmasi bay baya uzun surer bu yuzden biraz olsa da yatirmak lazim zeta bitirmek cok kolay bunu soyleyebilirim flaxlilar bitiriyo acmak da benim icin. 1 hafta suruyo yazda 2 gunde bir acabilirim nasil dersen ben sadece petle 4 saatte 3000 palla yapiyorum 200 gg ediyor ve yazlarii yaklasik 14 saat oyundayim boylece 700-800 gg oluyor sadece pet ile 2 gun yapiyorum 1500 ggye 1 zeta aciliyo yaklasik aciyorum o gunu kasilmaya ayriyorum sonra bi 2 gun daha sonra yine kasilma ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.