Nasıl yapsak nasıl olur ?:D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★Gяєєη`Gєηιυѕ tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr4. 15f3 15 bo2 15 hız goliath. Pet yok vip vs hiç bir şey yok. 2 ıris 2 arge var. Bu gemiyle napabilirim nasıl bir yol izlemeliyim? Uridium kasmak istiyorum pvp de kutu topluyorum bunun için sperhead almayı düşünüyorum günde 3 4 saat toplamaya vaktim var sizce bu yol işe yarar mı vega da yeterli olur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim...:)

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Sperhead gemisiyle kasılmanız zor olur,bence leonov alırsanız eski haritalarda seri bir şekilde kasılıp LF3 ve elit kalkan sayınızı arttırabilirsiniz,Bilşiyorsunuzki leonov eski haritalarda vuruş +gücüne sahiptir,Bu arada iris almannızdada fayda var ,Geminizin saldırı ve savunma gücünü arttırmak arge ile mümkündür.

İyi Forumlar.

3. Ar-Ge'n çok düşük sparhead'la çereze dönersin iyice, bence üst haritalarda Cubikon gruplarına katılmaya çalış, grup yoksa tek başına Kristallon kesebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.