Öneri Nasıl?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve [PREMIER42] tarafından 14 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyuna uzun aradan sonra geri döndüm. Centruion normal şekilde iş görürmü? modüller en kolay nerden çıkar? Pluslarda hangi gemiyi önerirsiniz? Adamlar aşırı hızlı. Vega-Light olan çark + besleme ile adamlara yetişemiyorum. adamlar hem hasar hem hız hem kalkan full geziyor. nasıl bu böyle oluyor? şimdiden teşekkürler.

2. Hangi gemiden modülün varsa, onu kullan bol bol. Pusat plus almaya çalış. Pusatı da alabilmek için diametron ve IAC lazım. Sevikayata ağırlık ver. Etkinlikleri kaçırma ve modül biriktir.

3. forumu iyi incelersen herşey yazıyor yeni başlayanlar için gidip gelenler için gelip gitmeyenler için gidip gelemeyenler için hepsi mevcut sadece biraz öz veri araştırma zaman.

4. Tauly__

Tauly__ User

Goliath plus almaya çalış en güçlü gemi bence

5. ...VİP...

...VİP... User

modulune göre goliath plus yada pusat plus almanı tavsiye ederim...goliath plus dp yönünden pusat plusa göre daha üstün..ama pusat plus ında hızı goliath plusa göre daha fazla.hasar ve kalkan olarak aynı görünüyorlar..yani iş modullerde bitiyor.ona göre seçimini yap.....ek olarakta solaris plusı düşünebiirsin.4 adet modul takarsan pasif bonusuyla en güçlü gemi oluyor...

6. titans___

titans___ User

Modül yoksa hangi gemi olduğu fark etmez ben kaç sene Holo ile gezdimde chat banlıydı açılınca kimle grup olsam gemiyi nerden bukldun diyor yarım akıllılar sanki gemiyi ben dizayn ettim yokdu iyi modül olan gemi ne diyim.Sade modüle bakıyor bende orcus bende ki Goli Plusdan daha iyi ve Pusat plus da Dp modülü iyi değil diye almadım da .

Sayfayı Paylaş