nasri32 kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 10 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

Merhaba 17yasındayım darkorbite 10 yaşında başladım beni tanıyanlarda olur tanımayanda eski forumsada vardım çok mesaj atmadım.Burda katılmaya millete yardımcı olmaya calışacagım.sayısal bolumde konya mehmet akif ersoy anadolu lisesinde okuyorum.oyunu 2006dan biliyorum fakat 2007de başladım 2hesap full elitledim 1i çalındı 1i güme gitti tekrardan azda zor o!sa fullemeye çalışıyorum oyuna 3-4 aylık bir ara verdim başka aram olmadı herzaman oynarım bu oyunu.eski oyunu geri getirilmesinden yanayım.Bu kadar...

Edit:tr3 tr2 tr4 serverlerinde oynadım suan tr3deyim

2. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz konu biraz geç kaldı sanırım. :) Keyifli zaman geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

3. fbrecep123

fbrecep123 User

Aslında çogu açılan konuların tarihi yeni. forumada şu aralar girmeye başladım telefon olunca direk atıyorum mesajları önemli olan arkadaş ortamı sohbet eğlence vb ne demişler geç olsun güç olmasin:)

4. MaXiMuS

MaXiMuS User

Aramıza hoş geldin :) Tr2 de nezaman oynamıştın? Birde nickin neydi ? :D

5. sanki eskiden bu nickte birisi vardı forumda. seneler önce

6. fbrecep123

fbrecep123 User

tr2 de oynadıgım yıllarda ısmım nasri32 ydı herhalde2 2.5 sene oynadım tr2de sımdı bu hesabı baskasından aldıgım ıcın oyle ısmı kötü