Ne almalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMercy1 tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMercy1

DeadMercy1 User

Arkadaşlar şuan 55m kredim ve 20k uridiumum var.
    iskandinavya 2 de oynuyorum yani ucuz.

bazen aegis 100-200 arası citadel 30-100 m arası gidiyor.
    kasıp aegis mi almalıyım , direk citadel alıp arkadaşlarımla cubimi kesmeliyim , lf3 mü almalıyım? ( lf3 alırsam , 6 -7 tane alırım sonra kasıp aegis ya da citadel alıcam)

gemim ;

8 iris
    7 lf3
    7 b02

pet ;

6 level

2. sorum : 12.500 uridiuma ticaret modülü 2 mi yoksa biriktirip kamikaze mi

2. senberk99

senberk99 User

öncelikle irislerinizi 8 yapın lf3 sayınızı 35 yapın ve bo2 sayınızı 20yapın ayrıca g3n7900 elit hızı fulleyin sonra aegis alabilirsiniz sonra pet 8 level yapıp kami 3 hammadde toplayıcı 3 ticaret modülü 3 ve oto toplayıcı alabilirsiniz citadel sizin için çok gereksiz bir gemi olacaktır çünkü atıyorum normalde 4k vuruyorsanız citadel alırsanız bu vuruş2.750-3.000 a kadar düşecektir aegiste de 3.250 ye düşeceektir ama kendine can bastığı için çok önemli yani sakın citadel almayın derim yetenekleri de baya gereksiz bende var 5-2 de duruyor arada korsan kesiyorum

3. Droit, lf3, bo2 daha önemli bunları tamamladıkdan sonra aegis alaman daha mantıklı. Uriylede kamikaze almanız iyi olur kasılmak için çok yararlı ama 3 lvl kami olması iyi olur düşük sviyeler işe yaramıyor, ama petinizin lvli 3 lvl kamiye yetmiyor bir süre beklemeniz ve uriyi lf3, bo2 gibi ekipmanlara harcamanız daha iyi. Ek olarak Cubide citadel pek tavsiye etmem aegis daha mantıklı.

4. DeadMercy1

DeadMercy1 User

iskandinavya da oynuyorum arkadaşlarım. b02 lf3 3-4 m. onlar bir şekilde tamamlanır.

5. murat1299

murat1299 User

lf3 bo2 leri tammalamanız daha iyi olur sonra aegis alırsanız daha hızlı kredi kasarsınız pet modülünegelince peti 8 lwl yapıp kami3 alın ticaret modülü kredi kasmak için karlı olsada kasılırken vip de varsa kami3 en büyük dostunuzdur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.