NE ALMALIYIM YARDIM PLS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yavuzhanozel tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar
    gemim goliath 6 lf3 (gerisi lf2) 4 bo2(gerisi credi kalkanı) 10 en yi jenaratör hız jenatörü (gerisi crediyle alınan en iyi jenaratör) 6 flax 1 irisim 47.000.000 credi 20.000 uridiumum var sizce en ilk olarak ne almalıyım ??

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2015
  2. Merhaba ,

Goliath için acele etmişsiniz bence Leonov alıp bir süre x-3 ve x-4 haritalarında onunla kasıp bir taraftan kredi bir taraftan uridium biriktirebilirdiniz. Daha sonra kredi ile açık arttırmadan LF-3 , B0-2 , Hız v.b. eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirdiniz. Birikten uridiumları daha önemli alanda kullanabilirdiniz.

İyi forumlar.

3. yani şuanki urimi biriktirmemi öneriyorsuuz ?

4. Merhaba ,

Yani sonuçta oyun tarzı kişiden kişiye değişir. Ben kendime göre yazdım yani kredi ve uridium kasıp biriktirin. Açık arttırmadan alabileceklerinizi kredi almaya çalışın. Biriken uridium ile ilerde arge yapabilir , ek hangar yada uçuş düzeni gibi yerlere harcayabilirsiniz. Fakat diğer önerileri de bekleyiniz.

İyi forumlar.

5. Merhabalar;

tercihen uridium ile 3.-4. irisinize kadar uridium ile alıp,credi ile lf3 ve kalkan ihaleden almanız sizin için iyi olur.Kasılırken vuruş gücünüzün artması hızlı hızlı kasılırsınız.

İyi forumlar.

6. ILYRevenge

ILYRevenge User

İlk 2 iris hariç uri verme,crediyle ihaleden al, tr1'de falansan 3. iriside alabilirsin uriyle. Lf-3 ve bo2leride ihaleden tamamla , uriylede alabilrsin bikaç tane.Onun dışında argeye ver :) Kutu toplayarak kasıl bence :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.