Ne almalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÇłКßΞЧΛŽ╚ЯΞΛŁ╝ tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba herkese hayırlı akşamlar, iyi forumlar..

Konumuza geçelim şimdi ben x3 de 75(225)k uri çekmeyi düşünüyorum her neyse ilk sorum ininal kart ile darkorbitte alışveriş yapabiliyormuyuz ?

2. Sorum ise fotoğraftaki ekipmanlara sahibim ve lvlime gore sağlam değilim benim bu uridiuma ne almam lazım bilgim yok bu konuda ilk defa uri çekeceğim o kadar uriye saçma sapan şeyler almak istemiyorum aklımda p.e.t , 15k uriye full iris almak falan varda gene de siz fikir verin

iyi akşamlar..

Not : Drioitlerim 6 tane flax 4-5 lvl arası onlarda full lf2

Not 2 : Liste kabarık olursa keseyi biraz daha açıp 150(450)k uride cekebilirim. Daha fazla çekemem ama max 450k

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2015
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

MasterCard logosu gördügünüz her isletmede tüm internet sitelerinde güvenli ve indirimli alisverislerde kullanabilirsiniz.
    Darkorbit alışveriş seçeneklerindede mastercard bulunuyor.Bu konuda tam olarak emin değilim ama sizin için araştırıcam biraz zaman alabilir.

Gelecek uridiyum ile lf3 kalkan miktarını arttırmalısınız. hız jeneratörünü elit olanından 15 adet yapmalısınız. Elde ediceğiniz uridiyum bunlara gitmeli bence.

İyi Forumlar.

3. Hmm anladm baska önerisi olan varmı arkadaşlar ?

4. senberk99

senberk99 User

750 de gg gelecek.Bence onlari saklayin.Ayrica yridium ile ilk iki irisi alabilirsiniz.Hizlari 15 yapip bo2 leri 16 yapip lf3 u de 20 nin ustune cikarabilirsiniz.Geri kalan ile pet alabilirsiniz ve8 lw yaptiktan sonra gerekli 3 modul hammadde toplayici oto toplayici kamikaze 3

5. Bu hızların tümünü bi konfiye kalkanları da diğer konfiye koyucaz demi biri kaçış biri kasılmalik-wslik olacak sanirim

6. senberk99

senberk99 User

1.Konfi jeneratorler ful kalkan dirotler ful silah
    2.Konfi jeneratorler ful hiz diroitler ful kalkan
    Bu konfi isinizi gorur

7. Anladım son sorumda ggleri sakla demisinde onları ne zaman acaym Bide niye sakliyim anlamadım da :)

8. ygafff

ygafff User

450k Uridiumdan Hesaplama :
    +19 Lf3 =190.000 Uridium.
    1.İris=15.000 Uridium
    2.İris=24.000 Uridium
    3.İris=42.000 Uridium
    4.İris=60.000 Uridium
    Toplam Maliyet:(İris)=141.000+190.000 Uridium=331.000 Uridium.
    Kalan Uridium Miktarı:119.000
    Bence Bu Uridiumlada 7 Adet Arge Verebilirsiniz.Faturası ''85.385'' Uridium Olacaktır.
    Kalan Uridium:33.615 Bu Uridiumla Ne İsterseniz Yapabilirsiniz.(Bo2 Miktarınızı Tam Bilmediğimden Dolayı Arge'Ye Yönlendirdim).

Bu Dediklerim Sayesinde Vuruş Gücünüz 2250+1600=3850 Olacaktır.
    Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana :)
    Keyifli Forumlar..

9. senberk99

senberk99 User

Zeta acmak icin biriktirebilirsin.Pazar gunu basarsn yada uri cekerdrnzeta yapabilecek duruma gelirsin bence:D

10. Çok teşekkürler mod olacak adamsın valla

Hm Anladım saol :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2015
    ygafff bunu beğendi.
  11. ygafff

ygafff User

Ben Teşekkür Ederim :). İleride Belki Olabilir :).

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.