Ne almalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TλΞЏηδεaτΗΛss᧧in™ tarafından 23 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi forumlar. 400k urim var ne yapsam emin olamadım o yüzden sizlerden fikir istiyorum.
    Gemi: Goliath + Aegis
    8 iris 1 apis 18 lf4 gerisi lf3 28 arge solace hariç tasarımlar var kalp ve güve düzenleri var.. kapı macerası kısıtlı ama bende sadece epsilon ve alfa-gama yapıldı ..

2. şu anda zaten zeus peşindeyim bi zeus günü daha bekliyorum bi iki parça bulursam tamamlayacagım uriyle

3. Sennar23

Sennar23 User

zeusu alın kutu açarak geri kalan ile geliştirme arge yapabilirsin

4. Zeus tamamla derim.

Artık 10 iris olmadan kasılmıyor :D

Not : Bu tip konuları Yeni Başlayanlar konu altında açılırsa daha iyi bilgi alabilirsin.

5. Merhaba ,

Kapılara yönelebilir ve hatta Zeta'ya ağırlık verip Havoc tasarımı için uğraşabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Özel günlerde kutu aç derim ayrıca geliştirmeleride ihmal etme.

7. bence havoc tasarımı veya herkül tasarımları için kapı yapabilirsinonun dışında kasılman için bence aegis gemisini kullanıp 23 kişiyle grup olup boss kristalon kesebilirsin

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Zeusunuzu anahtar alıp tamamlayabilirsiniz ve bu sayede lf4 de bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. teşekkürler yorumlarınız için.. dediğiniz gibi zeus günü bekliyorum bu cuma olur diye umut ediyorum su anda 20 parça var zeus da bi kaç parça daha arayıp öyle mi tamamlamak daha mantıklı yoksa direkt uri basıp mı tamamlamak?

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Zeus parçalarını tamamlayabildiğiniz kadar tamamlayın örneğin 100 bin 150 bin vb gibi uri isteyene kadar sonra uridiumla alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. teşekkürler modum dünkü zeus günü verimli geçti 17 parça buldum hemde 150 anahtarda :D uri kasıp kalanını uriyle tamamlayacagım 60 k civarı istiyo sanrım su anda

12. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Rica ederim görevimiz.

Keyifli Forumlar..Kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.