Ne Almam Gerek Bilmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cumalo2727 tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cumalo2727

cumalo2727 User

oncelikle herkese iyi oyunlar
    8 iris full lf3 b02 hiz var
    kalp ucuz duzeni mevcut
    aegis ,spearhead var genelde kutu topluyorum uri ile artik ne alacagimi bilmiyorum
    21 arge var 24 yapacagim yeterli sayfa icin uri biriktirdm neredeyse
    aegis elite mi alayim goli icin tasarim mi yoksa lf 4 mu arayayim ya da droit kalkan seviyelerini mi yukselteyim yeni ucuz duzeni mi alayim
    bu yazdiklarimi yapcagim ama hangi siralama ile yapacagim pek karar veremedim

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Biriktirdiğiniz uridiumlarla sıradaki hedefiniz elmas uçuş düzenini almak olabilir.Kasılmak için birebir diyebilirim.Devamında ise irislerinizin seviyesini yükseltmek sizin için faydalı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis Elite tasarımından almanızı tavsiye ederim.Gelişmekte olan arkadaşlar için,bulunmaz bir gemi ve tasarım.

Keyifli forumlar.

4. cumalo2727

cumalo2727 User

2 cevap icin de ayri ayri tesekkur ederim ancak kafama takilan ufak bi nokta var
    15 lwlim 17 lwl olduktan sonra butun haritalar aciliyor daha fazla kasmaya ihtiyacim olacak mi
    yani 17den sonra kasmanin amaci uri credi kasmak mi yoksa tp kasmak mi

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikli hedefiniz Urıdıum kasmak olsun.Böyle yapınca gerisi geliyor.İrislerini geliştirmek ve Havoçlarınızı tamamlamak hedefiniz olursa,ilerlemeniz kolay oluyor.

Keyifli Forumlar.

6. cumalo2727

cumalo2727 User

cok cok tesekkurler aegis elite o zaman son kararim olsun :):)
    alinti yapmaya calistim forum mantigina uzagim ama olmustur insallah

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar verdiğinize sevindim.Şimdiden hayırlı olsun.Alıntıda yapmışsınız,güzel olmuş :)

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitliyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

8. cumalo2727

cumalo2727 User

tabi kilitlerseniz sevinrim hersey icin tesekkurler iyi forumlar

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.