Ne alsam sizce ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *inceali* tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *inceali*

*inceali* User

Evet merhaba öncelikle herkese. 1.029.718.816 T kredim var sizce bugün aegise mi basıyım bu krediyi yoksa haftayı bekleyip goli tasarımı mı alıyım kararsız kaldım bu arada 3.hangarı aldım boşta duruyor yani yeni gelecek gemi için yerim var.

2. Captivity

Captivity User

Tabikide aegis almalısın 3 tane yetenek tasarımım var 500 m im var burada 800 m den aegis gidiyor ve tasarımlardan 1 ini + 500 m creditsi verip aegis almayı tercih ederim. Neden diye sorucak olursan kasılırken dönmek dışında bir heyecan oluyor öylece duruyorsun ama aa canım bitmiş basıyım kalkan azalmış onuda basıyım falan kamikaze kullanmayıda kolaylaştırır

3. Merhabalar,

Madem ki fikir vermemizi istediniz,bende fikrimi aegis almanız yönünde belirteyim.Şimdiden bol şanslar dilerim.

İyi forumlar

4. *inceali*

*inceali* User

sağol dostum ben de aegis düşünüyordum sadece bi kaç arkadaşım goli tasarımına yaklaşmışsın onu al falan dedi sen aklımdakini netleştirdin sağolasın artı 1

siz de sağolun moderatörüm :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
    •*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Gerekli yanıtları aldığınızı düşünüyorsanız konunun mesaj gönderimine kapatılmasını isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

6. Prophecy

Prophecy User

Burası fikir havuzu değil mi?

7. Kesinlikle aegis almalısın

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

aegis 1 t ye biraz zor.alırsan çok faydalı olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.