ne alsam sizce

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bat34 tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bat34

bat34 User

arkadaşlar 86000 uridium topladım , lf3 lerim tamam bo2 hız jeneratörü falan tamam şimdi ne almalıyım sizce?

2. Pet al ve galaxy gates kapısı yaparken ödülü alırken aç lvl alsın bide görevler biterken aç lvl aldırt sonra 8 lvl e ulaştır ve kamikaze 3 al bide vip alırsan tmmdır Yada arge yap

3. bat34

bat34 User

pet var ama daha 6. levele zor getirdim ondan umudu kestim artık :D

4. danmer kutusunu alamıyorum okadar ugras didin okadar eliitin içinde kes gemiyi ama kargo kutusunu 10 dakka ugrasmamam ramen alamadım neden acaba ilgilenen olacakmı benle madem alamıyacaksam neden kesmek için okadar cepane harıcyayım cvp verin yada ödülümü verin bana oyun adminleri

5. Peti 8 level yapıp Kamikaze 3 ve Hammadde Toplayıcı 3 al.Palladium haritasında toplama yapıp galaxy kapılarını aç.Petle beraber yapamayacağın kapı yok eğer gemin fullse ve vipsen.

Bence yeni bir konu açıp görüşünü dile getir.Çünkü bu çok önemli ve herkesin muzdarip olduğu bir konu.Hak veriyorum sana.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2014
  6. bat34

bat34 User

bi 4 iris kaldı onuda kredi ile almayı düşünüyorum

7. Son irisleri krediyle alırsan evet iyi olur Ozaman sana tavsiyem arge yapmandır

8. Bence dediğimi yap zaten kapılardan gelen uridiumla argeyi rahat kalın sıkmaya göre ayarlarsın.

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ar-ge durumunuz nedir?

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  10. bat34

bat34 User

hiç sormayın argeye hiç değer vermedim bir 2 arge yaptım bıraktım

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ar-ge yi 24 yapmanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  12. bat34

bat34 User

tamam konu kilit pls

13. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı arkadaşlara teşekkür ederiz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.