Ne bu 5-3 kavgası yetti artık..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kendi aralarında 2 kişi grup oluşturmuşlar akılları sıra gelen MMOluları avlıyorlar.. Neyse 1 kere patladım olduğum yerde doğdum sistemim yetmedi bidaha patladım geldim ve bunları yine birine sıkarken yakaladım kestik aegis olanı sonra EİC olarak 4-5 kişi kovaladı kendimi 4-4 e zor attım 4-4 de yine biri pusuya yatmış bekliyor bu sefer ondan kaçtım ve şuan haritaya gitmeye korkuyorum :(

2. Merhaba ,

Maalesef ben bildim bileli bu şekilde sıkıntılar yaşanıyor. Palladium toplayamadık , kasarken baskın yedik yada görev yaparken geldiler patlattılar. Senelerdir oyun sisteminin temel şeyleri değişmedi büyük olasılıkla da değiştirmezler sanırım. Arkadaşlar edinin yada güvenilir bir klana girip beraber kasılarak yükü hafifletebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ahmettyran

ahmettyran Guest

Şu zamanda güvenilir bir klan ancak ts ile oluyor. Hayatımda ts kullanmadım ama duyduğuma göre küfürlü konuşanların takıldığı öyle bir ortammış o_O Bilemeyeceğim varmıdır böyle düzgün 20+ küfürsüz bir ortam ??

4. Merhaba ,

TS herkesin girdiği aynı yer değildir farklı IP'ler ile farklı kişi , klan , grup v.b. oluşumların kullandığı bir ortamdır. Önemli olan hangi TS IP'sine gireceğiniz ve oradaki ortamdır. TS3 varsa zaten klan v.b. durumlarında size TS'leri varsa IP adresini verirler.

İyi forumlar.

5. ahmettyran

ahmettyran Guest

Yani grup grupmu ? Skype gibi her kafadan bir ses çıkmıyor mu ?

6. Merhaba ,

TS'ye göre değişir kesin bir şey söylemek zor. :)

İyi forumlar.

7. ahmettyran

ahmettyran Guest

Bu gün bi 3.000 pala topladım :D Kendime klansız bir arkadaş buldum, ancak yarın aynı şekilde olmaya bilir... Kesin bi klan bulmakta fayda var. Aynı serverlerde oynuyorsak sizin ile pala toplamayı çok isterim modum :cool:

8. Merhaba ,

Gerçek hesaplarımızın nerede olduğunu söyleyemiyoruz. :) Her hangi bir server'da olabilir belli değil. :D

İyi forumlar.

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

benim klanım genel sıralamada 4. kafam rahat ayrıca bizim serverda kimse kimseye dalmıyor

10. Kardeşim ister klanlı ister klansız ol 5-3 de şp tp kasmak için adam kesen ağazı süd kokan veledler olduğu sürece rahat nefes alamazsın yapacağın tek şey var hızlı ve gizlice toplamak adamın profil linkini kayda almak guclenince yapacağın sey ağazını burnunu dağıtmak sonrada veled sana chatde laf atacaktır orada ceza almadan güzelce bir laf koyup ağlatman olacak en etkili ceza bu olur bence ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.