Ne için uri kasayım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KralManyaQs{23} tarafından 4 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 lvlim (10m tp kaldı 16 lvle) 34 lf 3, 13 bo2, 17 G3N-7900, 6 iris 2 flax, spearhead elite ve goliath var. Pet 4 lvl içi lazerler dışında boş, 380k şeref puanım var ,seprom dışında skylab full, 9 argem var, Alpha kapısına 6 parça, betaya 16 parça ve gammaya 35 parça var. Haftasonları okul olmadığı için tam günde 30m credi ve 10k civarı uri kasıyorum. (İyi credi kasma taktiği bilen varsa yazabilir mi? ) Şimdi ben uri biriktirip ne yapayım(Pete 2-3 modül vs aldıktan sonra) : 1) Arge 2)Kapı 3)Gemi tasarımı 4)Lf-4 ve apis için yeşil sandık Not:Crediyle tasarım almayı düşünmüyorum, hesapladım tatilde başlasam 50 günde ancak toplayabiliyorum tasarım alacak kadar crediyi. Yaz tatilinin 2 ayı gidiyor hiç bekleyemem.

Son düzenlenen: 4 May 2016
  2. Merhaba ,

Skylab geliştirip yeterli seviyelere geldiği zaman Promerium yollayıp satabilirsiniz. Ayrıca imha ettiğiniz NPC'lerin çöplerini sarı iken alıp onları da satarak kredi kazanabilirsiniz. 5-2 korsan haritasında orta kısımda satılan hammadde satış fiyatı biraz daha artıyor.

x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin / Kristallon imha ederek kasabilirsiniz. Diğer bir olasılık seri şekilde x-3 ve x-4 haritalarında Saimon , Mordon , Devolarium ve Sibelon imha ederek kasabilirsiniz.

Biriken uridium ile bana kalırsa bir şey yapmayın birikmeye devam etsin. Zamanla kapı yapmaya başlayınca özellikle Zeta yaparsanız kapı ödülleri ile birlikte gelen Kutu anahtarları ve Günlük dosyaları ilerde işinize yarayabilir.

İyi forumlar.

KralManyaQs{23} bunu beğendi.
  3. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Uridyum biriktirmeye devam etmenizden yanayım bende . X3 Veya X4 Avantajı çıktığında da birazcık yatırımda ozaman yapabilirsiniz. Benim şahsi görüşüm AR-GE ve İris üzerinde ilerlemeniz . Tabi farklı stratejiler mutlaka vardır :)

İyi forumlar

KralManyaQs{23} bunu beğendi.
  4. Bence ilk önce iris ve bo2 leri fulle uriyide argeye harca argeyide fulledikten sonra yeşil sandık kalıp lf4 ve Zeus gününde kutu aç

5. yeni gemiler çıkacak onlardan alırsınız biriktirmeye devam..

6. yeni gemiler yaklaşık olarak ne zaman çıkacak bir bilgin var mı?

arge kasarsam nasıl dizeyim kalın sıkmaya göremi yoksa farklı mı?

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuna gelecek olan yenilikler ile bilgi bize ulaştığında Forumda paylaşılır.

24 Arge ile Kalın Sıkma :
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Şeklinde dizebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. DPrealslim

DPrealslim User

kaynak nedir

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşımızda kaynak yok,sadece söylentiler.

Forumda olmıyan konuların dışındaki duyumlara kulak asmayın.

Keyifli Forumlar.

10. mimesis ve tartarusu söylüyo galiba arkadaş, bu arada cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim (uriyle arge alacam)

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alacağınız ekipmanlar,şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.