ne iş yaprsınız siz ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cm lere kaç sefer soylüyoruz palaya çözüm diye 8. patlayışım bu

2. Merhaba,
    Cm chat moderatörü demektir, chat düzeninden sorumludur ve sizin sorununuza bi çözüm bulamaz.
    Patlamamak için geminizi güçlendirmeyi veya diplomatik ilişkilerinizi güçlendirmenizi tavsiye edebilirim.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

E seni kesen düşman. Adam niye rakibinin gelişmesini istesin ki? Kesmekte haklı bence, bende kesiyorum milleti.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyun bir strateji oyunudur.Kimsenin kime saldıracağına sınırlama getiremeyiz.

Ancak paladiumda ölüyorsanız sperhead alarak toplayabilirsiniz.Full hızla donattığınızda kolay kolay yetişemez goliatlar :)

Ama şimşek tasarımlı bir vengance görürseniz hemen kaçın yoksa o sizi bulur keser :)

İyi forumlar

5. Merhaba,

Açıkçası şunu söylemeliyim ki; hep patlıyorum, düşmanlarım beni kesiyor diye bir itiraz ilk defa duyuyorum. Bu oyun bir savaş oyunudur. Üç tane aynı renkteki elmayı yan yana getirip onları yok ederek strike yapma oyunu değildir. Çiftlik oyunu da değildir. Bu oyunu oynuyorsanız kesmeyi de, kesilmeyi de öğreneceksiniz. Ben patlıyorum, düşmanlarım beni patlatıyor diye bir söz söylenmemeli bile.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

CM Veya Adminler oyuna müdahale edemezler oyun ile ilgili her düzenleme oyun kurucular tarafından yapılmaktadır.
    Nasıl bir çözüm olacağına dair bir düşünceniz varsa Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.