Ne önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ρєяcιє™ tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

Foruma daha yeni üye oldum haniden beri ziyaretçi takılıyordum :D bi hoşgeldininizi alırız :D

Konuma geçeyim.

Ben şuan 7 lf3 15 lf2 1 iris 7 flax 2 bo2 ve 10 256k lık kalkanı olan bi goliyim. 1-7 de takılıyorum tallon falan kesiyorum bu biraz uzun sürüyor kesmesi ama ölmüyorum kesebiliyorum.

11k urim var lf3 almamı mı önerirsiniz yoksa credi kasıp açık arttırmadan almamı mı? bildiğiniz kolay credi kasma yolu veya uri kasma yolu varsa önerebilir misiniz? 50 k ya tamamlayıp pet mi alayım?

13 levelim 26m tp var leonov alıp x3 x4 te kasılmamı mı önerirsiniz?

ne tür bi yol izlemeliyim skylab 3 seviye her gün geliştiriyorum 5 güne 10 level yaparım

şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum herkesi yorumlara bekliyorum

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hosgeldiniz.. leonov alıp x3 x4 te kasılmak ve kredi kasip alinabilir cogu seyi acik arttirmadan almak,skylab gelistirmek tas satmak en mantiklisi bu.zamanla olur hersey bol sans.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Leonov gemisiyle eski haritalarda kasmanız sizin için daha kolay olacaktır.Biriktirdiğiniz Urıdıumlarla lf3 almalısınız.Sadece uridıumla değil ihalden de alabilirsiniz.Ekipmanlarınızı tamamlıyana kadar eski haritalarda daha hızlı bir şekilde kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Teşekkürler :)

Konum kilitlenebilir

5. Merhaba ,

Konu çözüldüğünden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.