Ne önerirsiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ThanaTosS45 tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sizden öneri istiyorum gemimin özellikleri
    6 lf4 ful bo2 lf3
    1 apis 4 iris 4 flax
    18 arge daha dağıtamadım seprom bekliyorum
    pet var hammedde 3 3 lvlradar kami 3 hammedde toplayıcı 3
    günde en az 60-70 k uri kasıyorum

2. Arge 18 mi yoksa daha mı fazla? Dağıtamadım deyince karışıklık oldu ama 18 argeysen en az 24e tamamlaman lazım.

3. Suan icin crediyle irislerinizi tamamlamalisiniz ardindan argeyi 24 e gore kalin sktrp ardindan oto toplayici 3 kombo tamir 3 alabilirsiniz .Credi icin ise ticaret 3 alabilirsiniz.Ayiptir sormasi 60-70 k uriyi nerde kac saatte ne yaparak kasiyorsunuz?

4. Günde 70k uriyi nasıl kasıyosun :D

5. Tüm gün katlayıcı ve argeyle pvpde kutu toplarsan olabilir.

6. en az 7-8 saat kutu topluyorum :)

7. Güzelmiş aman sıkılmayın kutudan buu oyunda ya kutu toplıcan ya palla cubi dışında NPClerle kasılmak delilik :)

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kutu,pala ve cubi den başka uri toplamak neden dedlilik olsun.Herkes 7-8 saat bilgisayar başında oturup bunları yapamazki,şahsen ben sıkılırım.Npc keserekte Urıdıum kazanılabilir.

Keyifli Forumlar.

9. Modum bunlarsiz oyunda gelismek 5 yilinizi alir.1 saatte 1-3 haritasinda 3 k, ytallon keserek kamikaze yoksa(vip daha dogrusu) 2 k uri kasiliyor.Katlyiciyla kutuda 10 k farki siz gorun..

10. Yeni başlayanlar için bence en ideal ilk olarak cubidir sonra pet falan aldıktan sonra en iyisi kutu toplamak

11. Valla sıkılıp sıkılmamanıza bağlı ben aegisi takıyorum aralıksız tallon kesiyorum kami 3 de var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.