Ne önerirsiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FatihKilinc06 tarafından 12 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaslar oyuna sıfırdan gemi açtım int7 swsinde gemim şöyle
    4 iris 3 flax 3 lf3 2 bo2 4 elit hız gerisi kredilikler
    40 k uridium var petim 5 level 2 seviye hammadde toplama aldım
    vip katlayıcı indirimim var x2 de zeta açmayı düşünüyorum o yüzden paladayım aksama açıcam zetayı inşallah zeta yapınca ne önerirsiniz yorumlarınız benım için önemli tşkler

2. Ganimet anahtarlarıyla apis gününde kutu aç, kapıdan gelen uri ile lgf al ar-ge yap derim ben. :)

3. argeyi suan 16 yapıcam dosyaya indirim gelince 140 k uriye 16 olucam zeta yaparsam bu dahada düşücek bide 20 liralık leo paketi var onu almalımıyım 300gg ve 139 dosya veriyor lf3 bo2 felanda veriyor

4. kirikdis1

kirikdis1 User

dosya nedir yaw

5. Tom_Cat

Tom_Cat User

günlük dosya arge yapmak için gerekiyor.

6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Gelen yeşil ganimet anahtarları ile zeus veya LF-4 gününde kutu açabilirsiniz.

Ayrıca kazandığınız uridium ile şansınız iyi giderse hades açıp varsa bi arkadaş grubunuz hades açık hades yapmanız belki LF-4 kazanırsınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.