ne olacak bu böyle

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 28 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. aga ne olacak bu oyunun hali.tr-6 serverinde yolunu buldum klanlardan zar zor 100 cpu kasayım dedim 90 kadar kastım çok şükür birkaç günde.ama oyun öyle bir hal aldıki klanlar artık möindin çöpünün bulunduğu yere 2-3 nöbetçi koyuyo oto pilot sağa sola hareket ediyo tıpkı asker gibi (komik ama böyle) çöpü kamuflede çöpü dahi almakta zorlaştı adam mind yolunun giriş kısmına oto nöbetçi koyuyo girmek imkansız radrasyona kaçıyorum kamuda eliyle koymuş gibi buluyolar.her şeye ramen çok kutu aldım mindlerden adamlar kızdılar.bunlardan birkaç günmde 90 tane koparmak zor ama helal olsun bana kopardım o kadar kutuyu.ama bugünkü buluşları hem güldürdü hem kzıdırdı beni.resmen nöbetçi asker dikiyolar albay-binbaşı vs. artık çöpün yanına yaklaştımı sıkıyor otomatik :D.uzaklaştımı bırakıyor.ne yapmayı düşünüyorsunuz resim çek supporta gönder dmekten başka.klanlar kutu kaptırmasın diye yapmadıkları şey kalmadı.en iyisi mindden şp ve tp yi kaldırsınlar.eternalden kassınlar tp şp yi.ozman mind bu tür klanların hiyerarşisinden çıkar diye düşünüyorum.

2. Unity gelene kadar oynamıcam kafam rahat. Tavsiye ederim.

Hysteria bunu beğendi.
  3. Viraaa

Viraaa User

kardes zaten dikkat edersen hersey otoculara yonelik yapiliyor.droit hasar almayi bile kaldirdilar.

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2021
    Mineral bunu beğendi.
  4. Zan-zun

Zan-zun User

merkez ekip sabah aksam calisiyor en kisa zaman da duzelecek :DDD sene 2015 sene 2021 az kaldi sabir edin :DD oyun yakinda su gibi akacak ne bot kalacak ne tutucu temiz oyun olacak sabir edin
    saka yaptim :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD calisan eden yok :DDD

5. UCB

UCB User

unity gelince ne olucak dostum unity nedir